.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Не е много красив! ;(

Ами имам проблем.Харесвам едно момче,което не е мн хубаво.Малко е дебел,ама някакси като се гушна в него ми е мн готино,всичките ми приятелки казват,че съм луда да го харесвам и нзн.А харесвам и друго момче,което е мн сладко.Нзн кво да правя!
    ...

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Slu6ai surceto si.Taka 6te nameri6 pravilnoto re6enie.Jelaq ti uspeh
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    Gorna orahyvitza
    m4i spored mene trqq da trugne6 s tfa mom4e koet haresva6 poe4e mai po dobre s palni4koto 6tot ti e kef apak ako ne iska6 da se izlaga6 pred priqtelkite si s sladkoto mom4ence :P
    P.P. igrai na on4e bon4e

Оле Боже!!! Не разбивам защо сички предпочитат да харесват "супер яки"момченца...Тъпо е според мен да гледаш само външния вид...Аз ако гледах момчетата само по външния вид...Се 1 ...Слушай сърцето си!Гледай отвътре и тогава отвън...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да не ти пука какво казват другите,все пак изборът е твой
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Е,какво значение има дали е слаб или дебел,хубав или грозен ... Нали е важно какво изпитвате един към друг или се водиме по модата - гледаме да има голям пенис,портфейл и мускули.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Хвани се с него и започнете да ходите двамата на фитнес. Хем полезно, хем забавно :P
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    е ко и аз съм грозен и залюхан..начи ще пукна сам ли...зася не съм ама като гледам как всички стават "пички" (мразя да стават рими) не се виждам.... ходи с който ти идва отвътре и да не ти пука за останалуите и мнението им
    ПЗ за всички гореспоменати пички М. Шамара- Извинявай скъпа моя...(мноо полезна за вас )
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    София
    оо стига бе.тръгваш с човека които обичаш,а не с човека с които изглеждаш добре.

Аз оставам без комента р , защото ианче ще напсувам авроката на темата ...

а ти как си го хареса? наистина любопитно е искам да разбера мислех си че живея в общество където външният вид е най важен...би ли ми описала човека когото харесваш(освен че е дебел)....
    You think it's cool and all is fine
    Now is the day when you pay, this is my time
    I feel for you nothing but pain
    I am what you will be, you are dying in me
    I love you, I hate you, I miss you...

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, избери този, който ти харесва повече...

Град
    somewhere over the rainbow
    Да не ти пука.....той може да е дебел и грозен ама човек не избира кого да обича.всичко идва от това как се държи с теб дали ти е хубаво като сте заедно.Те и мойте приятелки ми псуваха гаджето че е дебил ама аз като тропнах с крак и като казах че за мен е най-красив на света набързо се умълчаха. все пак затова сте приятелки-за да се подкрепяте една друга.Освен ако не си от тия фешънките дето ако не ходят със секссимвола на даскалото-света свършва.

Какво разбираш под дебел. Колко е висок, опиши го. Мисля че това няма значение, но ми е интересно. Имам приятели, които не са дебели, не са и отпуснати, не са и слаби 1.85 87кг , които нямат проблеми с момичетата. Пък ако сте над 16 мисля ,че това вече не играе толкова голяма роля.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Razberi koi haresva6 pove4e

Супер фен
    ако има пари значи избираш него, ако няма значи ще остане просто един дебел гъз без пари и пички... докат направи пари и стане дебел гъз с пари и пички (толкова е прост живота, ама кой да разбере?)

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Избери си един ,не нио занимавай с простотии(сорка ама за мен са си точно такива)

Супер фен
    а сетих се, абе избери и двамата, ще ти е по кеф

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами който е по-як на характер, него избери... И мани ги тия твоите приятели... Нали ти си го харесваш, ти се гушкаш в него... Не те... Пък и явно са много повърхности... Щом гледат само външния вид...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от Flame_guardian
    а ти как си го хареса? наистина любопитно е искам да разбера мислех си че живея в общество където външният вид е най важен...би ли ми описала човека когото харесваш(освен че е дебел)....
    Ami toi mi e fr ot mn vreme,izlizame s edna kompaniq i si govorim 4esto.Ima mn gotin harakter,a znam 4e i toi me haresva.4esto s 4asove po skype si govorim i znaeme mn ne6ta edin za drug.Edin den ne6to ni prihvana i kato se videhme po4vahme da se pregru6tame i toi me pregru6ta6e s mn liubov i be6e mn qko i az si go haresah i taka....
    ...

Цитирай Първоначално написано от Zoizo
    Какво разбираш под дебел. Колко е висок, опиши го. Мисля че това няма значение, но ми е интересно. Имам приятели, които не са дебели, не са и отпуснати, не са и слаби 1.85 87кг , които нямат проблеми с момичетата. Пък ако сте над 16 мисля ,че това вече не играе толкова голяма роля.
    Ami mislq 4e e kum 70 kg,ama e kum 1.78 i si e debeli4uk Pone na men taka mi se struva,a edin put kakto si sedqhme toi mina zad mene i me hvana za krusta,posle po4na da me celuva po vrata i be6e mn gotino
    ...

ako darji6 na 4uvstvata si, izberi po-palni4kiq. no ako misli6, 4e mnenieto na priqtelkite ti e po-vajno ot 4uvstvata ti, izberi drugiq.

Град
    София
    Аз мисля че щом ти е приятно с него ,щом го харесваш,няма какво повече да се чудиш \/ пък и какво като е дебеличък нали на теб ти харесва и характера и начина ,по който се отнася с теб.А що се отнася до приятелите ти,ми ако са ти истински,мисля че ще се радват да си щастлива .Външността не е най-важното.Успех
    Be true to yourself and follow your heart...so I won't give up!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Аз оставам без комента р , защото ианче ще напсувам авроката на темата ...
    +1 много се дразня и аз на такива..

Животът е адът описан в Библията!

Фен
    Град
    Burgassssss
    1.78 69 кила ->
    има разлика дали е дебеличък или отпуснат според мен за 16 години и този ръст тва е перфектно просто треа поспортува
    а по въпроса как му мислиш давай с него
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си