- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е много красив! ;(
ПодкрепямПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ти си изключително тъпа крава.Щом на теб ти харесва кфо ти пука кфо ти викат приятелките
Нека позная-другото момче е некав плейбой-фешанякА след това момичетата не били повърхностни!
ПП Тръгвай и с двамата! Сега е модерно да си курва![]()
Щом го харесваш какъв е проблема и щом ти е хубаво с него...![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ne e fe6anqk.I dvamata sa mnogo specialni za men.I ne iskam da sum k***a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne se durja kato takava! Ne si misli,4e vs haresvat kurvite!Първоначално написано от HePeAJIeH
...
Срежи си вените...
Щом го харесваш не би трябвало да ти пука к'во мислят другите.
Не трябва да те интересува какво казват хората.А и външният вид не е най-важното,а по-важно е какво има в главата и съпцето си![]()
Не слушай приятелките си!Слушай сърцето си!Щом ти е приятно с него какво ти пука за чуждото мнение?!Осъзнай се.Ако ще си щастлива с него какъв е проблема?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
май и ти самата не знаеш с кого искаш да бъдеш, дано само не нараниш някого заради собствената си неувереност
SMILE FOR ME NOW
оф кфо ти пука?!нали не те ще са с него а ти,какво значение има те кфо мислят и то за външния вид...не е тфа най-важното...
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
А ти не си особенно умна, да не кажа изключително тъпа, кво ти пука нали го харесваш, пуууууу аман!![]()
Стига де, не я обиждайте просто е объркана. Мноо се дразня на хора като вас които само стоят пред компа и не пишат нищо смислено![]()
Виж сладурче, той явно много те харесва и ти го харесваш нали ? Това че е пълничък не значи не е популярен или пък готин. Просто отиди и го питай дали иска да излезе с тебТова според мен би свършило работа, а после като се видите може да си поговорите какво чувствате един към друг
![]()
Ей за това не бях сетила да посъветвам авторката... ГЕНИАЛНО от твоя страна...Първоначално написано от морж
Е*ала съм ви в тъпите ви теми!!!Кво като е "дебел"? Ъ? Кво да не е някъв извънземен или да няма чуства или кво? Ми утре ако харесаш някой рус, а обикновено си падаш по чернокоси пак ли ще направиш тема да питаш?!?!?! Ми като ти е кеф с него - тръгвайте!!! Толкова ли е сложно???
![]()
![]()
![]()
Любовта не е какво виждаш, а какво чувстваш. Ако се чувстваш добре с този човек, аз мисля, че след време, когато успееш да се влюбиш в него ( защото в началото е привличане) той вече няма да ти се вижда грозен или дебел. Пък и да ти кажа всеки човек си има определен чар и може да ти остави невероятен спомен. Не слушай тия твойте приятелки, защото ако момчето е печено ще си прекараш 100 пъти по-добре , отколкото с някой Prince Charming, който само ще се глези и ще ти вади душата ( може би). Ако го харесваш, бъди с него!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Депресирай се.. Може да те сполети някоя гениална идея. Уфф!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.