.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Град
    Малката Виена т.е Русе

Запознанства...

Тук предлагам да пишете вашите запознанства...Щури или просто случайности...Вие сте на ход...
    П.С Ако темата се повтаря моля да ме извините,но просто търсих но не намерих...

Мега фен
    Град
    София
    Миналата година като бях на кънки на лед се эапоэнах случайно с едно момче.Карах си кънки и доста се бях эасилила.Беэ да искам го `эасякох` и той падна.Реших,че трябва да се иэвиня.Иэвиних се,обаче после му стана огрооомна синина Эаговорихме се ,отидохме в Мак доналдс ии станахме големи приятели.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Русе
    прибирах се след даскало и си минавам аз покрай университета и имаше една мацка на терасата дето простираше , беше оскъдно облечена (тва беше кат беше по-топло) и седя аз долу и зяпам ли зяпам ... запалих една цигара и продължавам.. и тя ме видя и сякаш нарочно седеше дори след като спря да простира, разхождаше наляво надясно кат муха без глава само и само да зяпам... (поне 30 мин) накрая с физиономии и жестове се разбрахме тя да слезе и после отидохме на кафе и т.н...

Ми разхождам си аз песа...и идва някфо малко кученце...шар пей май му беше породата...и почна да си играе с моето...гледам питомно кученце пък няма никой с него...и со го зех с мени след 1/2 час се звъни на вратата и някфо уплашено стресирано момиче ме пита "Да сте намирали едно кученце..." и аз седя и като извънземен оглеждам яи и викам "ъъъъхх ъъъх ъххх ми такова....ъхххх" и след 1 минута- "Ми да в нас е но каза че ще се върне само при условие че излезеш с на кафе с тоя дето го е намерил" И тя се съгласи излязохме ала-бала ама си имаше гадже и си останахме само френдс...и досега се спукват от смях всички на който им кажа тая случка :Д

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си