- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Начупена коса?
Знаете ли с какво мога да се начупя косата за да изглежда като мокра?Опитвала съм с лак но не става,с пяна е временно докато не ми изсъхне косата?Пък не ми се дават пари за да ми го направят във фризьорски салон?
![]()
Аз се правя с лак и гел.... Първо си слагам гела.. изсушавам го.. и после слагам лака, за да фиксирам косата.. и ми се получава...
Първоначално написано от hungry_vampire_f
Една приятелка има пяна за мокър ефект на Тафт . Много е доволна.![]()
Първоначално написано от dan4ety
И аз я имам тази пяна .. понякога ми се получава яко, друг път - не, но като цяло съм доволна :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
+1 :PПървоначално написано от GaBiIi__
А тука искам да питам и аз нещо за начупена коса...нали ставало със сешоари с дифузер, някой може ли да ми каже горе-долу колко пари вървят. мс предварително
ПС: надявам се момичето да не се разсърди, че и ползвам темата, ама няма смисъл да отварям нова, за да питам нещо подобно![]()
Цената варира от 20 до 100 лв, в зависимост от марката.А тука искам да питам и аз нещо за начупена коса...нали ставало със сешоари с дифузер, някой може ли да ми каже горе-долу колко пари вървят. мс предварително
ПС: надявам се момичето да не се разсърди, че и ползвам темата, ама няма смисъл да отварям нова, за да питам нещо подобно
Към авторката- има един продукт за коса- брилянтин, с него се получава този мокър ефект. Брилянтинът е в кутиика като ваксата, струва около 5-15 лв. Опитай ако искаш, има ефект![]()
Аз да отговоря на вторият въпрос за сешоарите с дифузер
Знам че от тях косата добива обем,а не стои начупена
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
i az taka si pravqПървоначално написано от `No`Name`Girl`
![]()
Пяна , гел , вакса, лак с мокър ефект![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...