Малко ме е срам,и ми е малко неприятно да пускам тема със сексуално питане в тийнпроблем,но се скъсвам от смях,като се сетя за това.

Преди една седмица някъде,се хванах на бас с един straight edge (straight edge,накратко-вид светоглед за света ,според който не трябва да пушиш,пиеш,правиш безразборен секс,и хората които го спазват се въздържат от тези пороци. ),че .. мога да му сложа презерватив ,само с уста.Всъщност съм пробвала веднъж,на друго момче,но не се получи много добре,и се наложи да го дооправя с ръце.

В замяна на това,той обеща,че ако го направя,той ще изпуши една цигара и така че потъпка всичките си ценности.
Защо се хванах на бас,след като не съм сигурна дали ще успея?Ами,просто искам да видя как той ще се гърчи,ще се изпречи сам срещу себе си,ще рухне.Може би само quench ще ми разбере подлите подбуди,но все пак.

И понеже виждам,че всички в този раздел сте много вещи в занаята,а аз не съм,очаквам от вас,сексуални богини (нахаха),съвети как се слага най-лесно презерватив с уста?И дали изобщо е възможно?