Цитирай Първоначално написано от Себе си...
Не забравяй , че на него също му е ясно , че ще ти е за първи път и не може да очаква кой знае какво ... Ти няма да можеш да се отпуснеш дори след петият-шестият път , просто не се тревожи за това как ще изглеждат нещата в неговите очи . Сама казваш , че се обичате ... в такъв случай - няма проблем ! Според мнение по-горе , самият факт , че пишеш тук , че се допитваш до някого , сам по себе си говори , че не си готова ... но за мен не е така . Аз мисля , че ти просто имаш нужда от мъничко ...как да кажа ... подкрепа ... просто някой да ти поговори за нещата и оттам нататък ти сама да решиш. Мисля , че в крайна сметка и двамата ще бъдете доволни от това , което би могло да се случи . Да , няма да се чувстваш особено добре , малко са тези , на които не им пука , но аз бях точно в твоето положение ... и един ден просто се реших . Не ме беше страх , че ще боли и т.н ... просто се страхувах да не би човека до мен да остане разочарован ... Е , нито той остана ... нито аз . Бъди мъничко по-смела ... Щом е с теб все още , щом те обича , щом не му пречи , че не води полов живот с теб ... значи той ще чака , докато ти смело заявиш , че искаш това да се случи и той ще направи така , че да се чувстваш добре и да не се притесняваш ... Поумувай още над нещата ... ние всички ще сме тук и ще очакваме да пишеш какво точно ще ти се случи
Успех
Не е точно така-на мен още 2-рия ми полов акт беше хубав, бях се отпуснала и мисля, че се справих доста добре. Е, не може да се сравнява със сега просто, но......беше на прилично ниво!