.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Град
    варна

Има ли опасност, когато използваш всеки ден гел...

Има ли опасност когато използваш всеки ден гел да ти пада косата?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Аз пък използвам абсолютно всеки ден лак за коса... и имам същия въпрос....

Не.
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от Marge
    Не.
    Сериозно лии? Много ми тряваа айде някой по сериозен да каже..

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Майка ми има много дълга коса и всеки ден си я прави с гел, и косата и пада ужасно много, но изобщо не и е рядка, даже и е много гъста, но по принцип като се реши на гребена има огромна топка коса, нз как все и остава гъста.Ама всичко си зависи от организма да ти кажа.Няма да ти падне косата със сигурност.Няма страшно
    О мерси.

ima! uredqva mnogo i ima opasnost v po naprednala vyzrast hem da po4nesh da rysish pyrhot hem da ti uredee super mn kosata!

Не мисля, че има някаква голяма опасност. Съдя по себе си. Аз всеки ден я пръскам моята с лак за коса, защото и правя обем, и не е започнала да капе. Даже като я пръскам с лак ми се омазнява по-бавно. А лака за коса е по-вреден от гела. От гела най-много да ти се появи пърхут.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    Не.
    Сериозно лии? Много ми тряваа айде някой по сериозен да каже..
    Е, сериозна съм бе Имам приятели дето всеки-божи-ден си правят косата с гел, направо се поливат с гел и косата им става като клечка, но не им е паднала. Не се спичай, нищо няма да ти стане
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Това са глупости...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    blg
    stiga gela ti da ne e ot 60 st nqma da ima problem v smisal da ne e super fal6iv :P

майка ми ползва лак за коса от както я помня и косата и стана мн рядка и пада супер мн..но чак да ти опада цялата коса няма страшно..само се изтощава.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    stiga gela ti da ne e ot 60 st nqma da ima problem v smisal da ne e super fal6iv :P
    че то има ли такива
    както и да е
    който казава че не вреди , дълбоко се заблуждава, това дали ще почне да пада след ч седмица или 1 година е отделен въпрос
    преди изпозлвах гел 1 месец (косата ми въобще не пада) - е да ама започна да пада бая.. спрях и след 2-3 седмици спря да пада...
    абе квото и да си говорим , пада...(ся може и не, ама след 20 год ще имаш доста рядка коса)

Не.
    Не ама друг път. Във всички препарати за коса има яко химия не го ли схванахте вече? Шампоани, гелове, маски, балсами, лакове - Всичко! Така че, въпросите са безсмислени, дори и да не пада косата винаги има известна вреда. От шампоан със сигурност не можем да се лишим, а и са що годе пригодени, но лаковете и останлите фиксатори адски много вредят.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Ае клепай там...казват,че има...аама аз мойта кво ли не и прая....гелове,пяни,лакове,в кси...още си ми е на главата....

Ами според мен няма да капе,ако не го втриваш в корените на косата,по пък космите ще се изтощят.Абе не се мажете с тия лайна,дори да не е скоро,след време ще видите отрицателния им ефект.

Дори и да не вземе да ти капе веднага косата, то със сигурност употребата на гел ежедневно, не е от най-желателните процедури. Ако ще ползваш всеки ден гел, поне избери добра марка, и прави редовно маски на косата си, защото адски много ще я изтощиш!

не, не е опасно.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Е,със сигурност не е полезно,но чак да ти опада косата или нещо такова ...не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си