Цитирай Първоначално написано от Mr.bEps
Цитирай Първоначално написано от GD
Ами какво да ти кажа със това дай ми време и накрая така пак да ти кажа просто момичето не иска да е с теб разбираш ли и на мен са ми го правили тоя номер давам време минаха се две седмици и накрая нищо ее какво да очакваш от тия момичета на по 15-16 виж пич аз ти давам съвет зарежия и не са занимавай повече с нея защото само ти се измъчваш най - много
дрън дрън... не го/я слушай. брат ми има една приказка.... остави птичето да литне пак ако се варне значи ще е твоето птиченце завинаги :P колкото до изненадата може би е трябвало да почакаш да каже "да" и тогава да и приложиш тази изненада. може пак това "трябва ми повече време" да е просто изпит дали ще продалжиш да я търсиш... незнам прави каквото сарце ти говори. keep fighting

Абе вие луди ли сте бе ами ако минат месеци или година и момчето си чака отговор какво правим нищо трябва да страда ли айде стига моля ви се колко момичета има на тоя свят ще си намери пък дръга която знае какво иска се едно слушам хпапе на 14-15 години смешни ставате