За споделянето с родителите,шибаните гаджета и лъжите...
Ххахах
Така...не знам как да почна просто съм страшно бясна вече....баси хората има...уж виках че вече няа се ядосвам на идота му с идиот обаачее....
Ебати вие споделяте ли с майка си!?Аз мойта съм свикнала да я лъжа...за всичко...тва е положението...не се разбираме и тва е...обаче приятелите ми никога не са се опитвали да ми пречат в тва начинание и даже са ме прикривали и са ми помагали...
И изведнъж се появява едно момченце в живота ми,което се държи с мене все едно съм му не гадже а дъщеря!Той споделял всичко с майка си,аз не трябвало да я лъжа...той не пуши,аз що пуша(ебаси паля толкова рядко...изобщо не пуша ама айде...дори и да пушех пак не е прав)...
И човека реши че ще каже на майка ми...е щях да го убия...
И в днешния хубав ден си поговорихме хубаво за майките и отношенията...стигнахме до извода,че не съм никва да му казвам нищо...
Само дето идиота казва ВСИЧКО на своята...ебаси кво я еб.е майка му че аз съм запалила цигара?И защо трябва всичко да и казва...нека си и споделя там негови щуротти,ама не неща за мене...кво аз като му кажа нещо и треа знам че майка му знае същото нещо ли?
Или аз да ида при неговата и да кажа`той се напи тогава и тогава и напрай тва и тва`` Кво ше се изказваме като децата в 1 клас ли...
Офф не знам...началния ми въпрос беше дали вие споделяте де (: иии...кво ше кажете за гаджетата-бащи и така нататък...
П.П.Дългичко стана ама има и по големи бози тука