.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Пловдив

Дали изпитва нещо?

Такам...

Доста често се отбивам до училището на най-добрата ми приятелка и все се запознавам с нови хора.Онзи ден се запознах с няколко момчета накуп.Единия се оказа,че много ме бил харесвал тфа онва тръгна да ме зарибява ама на мен нещо не ми е приятен.За сметка на това един от приятелите му ме радваше бая.След 1-2 дена отивам пак.И те пак бяха там.Този път обаче приятеля му(този който ми допада) се държеше много дружелюбно,постоянно си говорехме,закачки,флиртове и т.н.Ако бях останала повече време може би щяхме и да се целунем,но трябваше да си тръгна.Като пътувахме в рейса приятелката ми ми каза,че може и да го прави само за да накара приятеля му който ме харесва да ревнува,но може и наситина да ме харесва.Вие как мислите и как бихте продължили една такава "афера"... [-o<
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Град
    ПрИ Теб
    Ami nie nemojem sas sigurnost da ti kajem toi kvo celi s tva.Porazpitai negovi fr po zaobikolen na4in i 6e razbere6!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мега фен
    Град
    София
    Ами точно ние не можем да ти кажем със сигурност.
    Но аэ предполагам,че найстина те харесва.Надали би го правил,эа да драэни приятел.Просто ще е доста тъпо от негова страна.Най-вероятно си те е харесал.Щом и ти си си го харесала,продължи `аферата`.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    София
    То често хората правят нещата, които искат.. И после намират оправдание..А това е перфектното оправдание.. Уж да го кара да ревнува... Момчето наистина може да те харесва..
    Вие на хероин ли сте бе?

Бих те завел на дискотека черпя те 1-2 да ти дойде куража цяла вечер танци на накрая към нас,легло,ебън и нататък ще си помисля

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Може момчето да те харесва, но приятелката ти да го е казала това, защото и тя го харесва (ако ме разбра, де). Тя знае ли, че на тебе той ти допада? Защото, ако знае и тя го харесва, е много възможно нарочно да го е казала, но не вярвам, че ти имаш такава тъпа приятелка. Момчето сигурно те харесва Ти можеш да продължиж тази "афера" и ако нищо не се получи, поне ще знаеш, че си опитала

mi macka nqma kak da ti kajeme 1-vo ne sme bili tam da vidim to4no za kakvo stava duma,ne gi poznavame i tn. no za6to puk ne moje naistina da ti se kefi,no ne e izklu4eno i da go pravi tva naro4no(az nzm kvi sa im otno6enqmata na tqh dvamata nzm..)
    Life is just a dream on the way to Death...

Мега фен Аватара на koalka
    Да, възможно е.Изчакай да видиш как ще се развият нещата и, ако стане нещо по-сериозно - най-вероятно не го прави, за да ревнува.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да, възможно е.Изчакай да видиш как ще се развият нещата и, ако стане нещо по-сериозно - най-вероятно не го прави, за да ревнува.
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Пловдив
    Утре ще се видим пак е ходя до даскалото на френдката ми и дано тои да е там Ще вида кфо ще прайм-кафенце тфа онва Ще пиша пак и мерси много за сички отговори.

П.П. за отговора на dan4ety невъзможно е поради много причини.Тя си има гадже пък и го е харесвала за кратък период от време миналата година
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

Re: Дали изпитва нещо?

Цитирай Първоначално написано от LiCk|It_OfF
    .Вие как мислите и как бихте продължили една такава "афера"... [-o<
    що не?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Повече от фен
    Ми според мен изпитва нещо, но почакай вижте се още няколко пъти и тогава вече ще си сигурна. Не вярвам да кара приятеля си да ревнува, явно ти му допадаш.Вземи му скайп или номера и се разберете да излезете, тогава вече ще разбереш.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    +1
    +2

Цитирай Първоначално написано от malkata_marti
    mi macka nqma kak da ti kajeme 1-vo ne sme bili tam da vidim to4no za kakvo stava duma,ne gi poznavame i tn. no za6to puk ne moje naistina da ti se kefi,no ne e izklu4eno i da go pravi tva naro4no(az nzm kvi sa im otno6enqmata na tqh dvamata nzm..)
    +1 po dobre razberi parvo i pak pi6i tuka po podrobno za temata i moje i da pomognem

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако продължи да те зарибява-значи те харесва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си