- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Уши-Муши?
съжелявам за темата която пускам но спешно ми трябва разказът "уши-муши" ще помоля да ми оратите линк благодаря ви много![]()
OOooo ne ti me razbi...tva ne se li u4e6e v 1-2 klas?
![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Ti ne6to bazika6 li se s taq tema...?![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Човек,който и да си ,обичам те!Накара ме да се смея кат идиот
Мерсиии
![]()
Между дрегото това раэкаэче май се учи във втори клас и ни караха да го учим найэуст.Не энам де,имам някакви такива спомени,беше уникално![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ми нас ни карат да го преразказваме в осми са кфо да направяи се пак някой ше помогне ли
![]()
Tctc nakude otiva obrazovatelntata sistemaПървоначално написано от cvet4encetYuO
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Аз пък не помня какво бешеПървоначално написано от BeboP
. Я някой ще разкаже ли малко?
И аз искам да го прочета
![]()
Нямам спомени да съм чела подобно нещо но само името ме наката да падам под стола от смях![]()
Я някой да го разкаже!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Това го имаше в Буквара в първи клас.Баси колко се кефих на тва разказче... " Уши Муши полската мишка... "![]()
За какво става въпро?Като прочетох заглавието и се сетих за миш-маш.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Айй,хора как помните какво сте учили в 1ви клас,бе?Аз не помня в 5ти,въпреки че беше преди 4 години,апък вие от 1ви помните.Явно не ми съм добре с паметта.Само по себе си заглавието е доста смешно и ми напомня за Миш-Маш,както каза някой по-нагоре
![]()
Хммм...аз за пръв път чувам. В моя буквар, точно посредата имаше разказче с едни картинки вместо думи, но "Уши-муши" - тц...
^детски филмчета, направени на разкази.![]()