.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

как ще е по-добре .. ??

Значи след една седмица ще се оборудвам с няколко фитнес уреда и ще мога да тренирам в къщи. Само че се чудя дали да спазвам и някаква диета заедно с тренировките или просто да се ограничавам от сладко,хляб,безалкохолно и т.н. Ако мислите,че е по-добре някаква диета плс кажете някоя ефективна... аа между др. .. 60 кг съм,а само преди няколко месеца бях 50 не ми личи мн ,защото съм висока,но не се чувствам добре. Благодаря ви предварително!

Град
    ПрИ Теб
    Ami ako iska6 da prai6 dobre oformeno tqlo 6te trqbva i da spazva6 hranitelen rejim!Togava efekta e siguren!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

според мен просто недей да ядеш много сладко и да пиеш газирано, а също и тестени изделия. Но щом казваш, че си висока, 60 кг не са никак много, даже най-вероятно си под нормата.
    SMILE FOR ME NOW

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ъъъ колко си висока?!

Jamalska,не са толко много килата е Аз и аз съм висока и съм малко повечко даже (1.75 съм поне висока )

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мне,точно обратното...Щото за мен 60кила си е абсолютно нормата за девойка примерно над 173.Аз лично не се кефя на слаби девойки.Аз съм 175-6 и съм 60 кила и не се смятам за дебела...А като си 50...нз направо как ще изглеждаш...всъщност знам...имам съученичка дето е така и изглежда като анорексичка:/

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Ami ako iska6 da prai6 dobre oformeno tqlo 6te trqbva i da spazva6 hranitelen rejim!Togava efekta e siguren!
    +1

Syglasna sym s povecheto postove samo shte ti kaja : ne se vmaniachavai da ne si dokarash nekoq bolest ... umnata i kato nachalo zapocni da se ogranichavash ;]]]

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Ъъъ колко си висока?!
    177 съм..аз не искам да стана пак 50 ,ама някъде 54-55кг. ..попринцип не ми личи мн ,ама си имам дупе и паласки.. и за това.. иначе мерси мн за съветите.От утре започвам да се ограничавам и да тренирам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си