- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как ще е по-добре .. ??
Значи след една седмица ще се оборудвам с няколко фитнес уреда и ще мога да тренирам в къщи. Само че се чудя дали да спазвам и някаква диета заедно с тренировките или просто да се ограничавам от сладко,хляб,безалкохолно и т.н. Ако мислите,че е по-добре някаква диета плс кажете някоя ефективна...аа между др. .. 60 кг съм,а само преди няколко месеца бях 50
не ми личи мн ,защото съм висока,но не се чувствам добре. Благодаря ви предварително!
Ami ako iska6 da prai6 dobre oformeno tqlo 6te trqbva i da spazva6 hranitelen rejim!Togava efekta e siguren!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
според мен просто недей да ядеш много сладко и да пиеш газирано, а също и тестени изделия. Но щом казваш, че си висока, 60 кг не са никак много, даже най-вероятно си под нормата.![]()
SMILE FOR ME NOW
Jamalska,не са толко много килата еАз и аз съм висока и съм малко повечко даже (1.75 съм поне висока )
Мне,точно обратното...Щото за мен 60кила си е абсолютно нормата за девойка примерно над 173.Аз лично не се кефя на слаби девойки.Аз съм 175-6 и съм 60 кила и не се смятам за дебела...А като си 50...нз направо как ще изглеждаш...всъщност знам...имам съученичка дето е така и изглежда като анорексичка:/
177 съм..аз не искам да стана пак 50 ,ама някъде 54-55кг. ..попринцип не ми личи мн ,ама си имам дупе и паласки..Първоначално написано от Jamalska
и за това.. иначе мерси мн за съветите.От утре започвам да се ограничавам и да тренирам
![]()