- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- когато момичето е по - голямо ...
Искам да ви попитам какво мислите за тези връзки,в които момчето е по - малко от момичето.Не говорим за 3 - 4 години,а за месеци или някъде година?Според вас тъпо ли е или това,че момчето е по - малко няма значение и са по - важни чувствата?Е ... как мислите ?![]()
Точно сега съм в това положение само че разликата е да сме точни 14 месеца и 5 дена...не е тъпо...щом и 2мата са достатъчно дорасли че да знаят какво искат един от друг...говоря за хора на поне по 17 години...щото ено 14 год хлапе само ще си вика "буаааа аз ходя с кака дето ще ми лапа"...с 2 думи да бе те бърка...
Първоначално написано от FiRe_LaDy
че аз с по-малка не съм ходил никога...
![]()
И какво като не си?
По темата: Не е тъпо. Тъпото е, че още има ограничени същества които гледат на такива връзки като на нещо унизително. Щом ги има чувствата няма за какво да се притесняваш![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Kато се сетя и аз сега съм,в такава кашаНо направих голяма грешка спрямо мом4ето.Няма зна4ение 4е едно мом4е е по-малко,от моми4ето ве4е го осъзнах или обратното.
![]()
Стига сте пускали едни и същи теми ! Годините и външния вид нямат значение,само чувствата са важни !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
[/quote]
че аз с по-малка не съм ходил никога...
[/quote]
че аз с по мальк не сам ходила никога ама ко да се праи
а ся по темата:ми по-принжип нямат значение годините,но ако има разлика в годинките е по нормално момичето да е по-малко....
Eстествено, че не е тъпо.Тези няколко месеца и дори година не се забелязват въобще.Защо да е тъпо?
za men nqmqt zna4enie daje sega har edno m deto e 1g po malak ma ne mi puka
чувствата баце чувствата! Nothing Else mathers........Metllica![]()
чувства да има и всичко е наред,да не говорим че няколко месеца въобще не се забелязват...пък и кой е казал че са всички момичета трябва задължително да ходят с некфи 5 години по големи от тях....![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
obi4ate se 4ukate se praite si deca i im ebete maikata na godinite (i za6to po dqvolite nqma sex emotikoni)![]()
![]()
![]()
Естествено,че няма нищо лошо![]()
Щом се обичат хората,да се вэимат.
[size=7][b][u]fosse cos
Ми защо не ? :P Имал съм такива връзки ( и двата пъти с 2 години по голяма от мен беше ) няма нишо различно, поне според мен![]()
Няма никакъв проблем.За да имат двама души връзка е важно да си подхождат,да имат чувства и да се разбират.Годините не оказват влиание на отношенията,според мен.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ами това не е важно. Има се тенденция, че момчетата трябва да са по-големи от момичетата, иначе е смешно и т.н.
Е, това не е така. Ако е достатъбно пораснал, за да му имаш джверие и прочее, значи не виждам какво ви прачи да сте заедно... =)![]()