- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- самотна :(
ника ми може да е happy girl,ама нещо не съм много хепи напоследък...даже никак...самотна съм,нямам си никой.говоря за гадже...просто проблемът не е че искам да имам гадже,щото е готино и тн,ами въпросът е там,че просто ми е трудно да намеря подходящ човек...когато съм с някой чувствата много бързо охладняват от моя страна и трябва да разочаровам човека,с който съми не знам просто какво мога да направя... :/
понякога имам чувството,че ше си умра сама
но все пак все още съм оптимист,че някога,някъде ще намеря подходящ човек и така съжалявам че ви занимавам с глупости просто съм в някво кофти настроение...
![]()
...
pf az sam v absolutno sushtoto polojenie...![]()
![]()
поне не съм само аз*ше плача*
...
pf nqma pla4esh za gluposti...![]()
![]()
Еми и аз съм така... ама за всичко си има време, ако тръгнеш да се сдухваш на тая тема нищо добро не те чака.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
И аз си го мисляПървоначално написано от happy girl
,но трябва да бъдем оптимисти.Просто трябва да го оставиш да те намери. \
/
Нях нях
И аз съм в такова положение ... но какво да се прави ... Вярвам,че там някъде има някой като за мен и скоро ще го намеря. :P
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
о0о0ф ти си по-добре от мени аз сьм го намерила човека,но чуствата са само от моя страна![]()
не сте само вие в същото състояние .. но не губете надежда ... !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
az bqh v su6toto polojenie-trugvah s nqkoi i sled sedmica ili dve ve4e ne mi puka6e za nego.no sega e razli4no-imam gadje ot okolo 10 meseca i vsi4ko e razli4no.i s teb 6te stane taka. vseki ima takiva periodi,v koito se 4uvstva samoten.
ее кфо се отчайвате ве,да не сте на по 50 години,за всичко си има време...![]()
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
a taka za vs si ima vreme kat sane6 na 60 i si sby4kana babi4ka v invalidka koli4ka togava moje da se ot4aiva6![]()
![]()
![]()
Почти всеки тийнейджър е мина преэ товаНе се отчайвай эа такива неща.Не си на 30-40,че да говориш ,че ще си умреш сама
Пък энае ли човек,то и тогава може да се влюбиш
Просто не мисли ,че да имаш гадже е всичко.Има по-важни неща,които борят самотата-блиэки,приятели..кефи се на живота,иэлиэай си с приятели,гледай си училището ,пък ще намериш човека
Щом чувствата ти все иэлиэат мимолетни,эначи е по-добре малко да си поседиш самичка.
[size=7][b][u]fosse cos
Аз съм в същото положение като имате на предвид че днеска имам РД![]()
Живота е красив, наслаждавайте му се, гаджетата не са всичко, любовта не е всичко, има и други стойностни неща заради, които си заслужава да се живее.![]()
![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
мерси мерси на всички за подкрепатасега като има хора,които ме разбират и знаят кво ми е ми е много много по-добре и честно казано вече не ми пука осбено...просто има такива моменти,в които човек има нужда да излее по някакъв начи това,което го тормози
и далi ще сподели с някой приятел или ще го напише във някой форум,пълен с непознати хора-помага
![]()
...
cry cry emo kid..Първоначално написано от happy girl
хах базикам са еи аз съм в същото положение но поне отдавна съм минал периода на здухване
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
абе то и аз уж го бях минала тоя период,ама кво стана пак се сдухахПървоначално написано от n1ght_shadow
хах ма са съм ок де
ей и не ми викай че съм емо че са ше хода а ревна в някй ъгъл :P
![]()
![]()
![]()
...
хах не сам казал че си емо просто такаф е лафаПървоначално написано от happy girl
епа случва се да се здуха човек пак ама да не ти пука![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
ами старая се,ама така се получава,абе както и да...мина ми вечеПървоначално написано от n1ght_shadow
до следващия път ще бъда много много хепи
![]()
...
И аз съм така.Трябва да си основем клуб.Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
xagxtg zna4i sme d0sti4ka tezi koito sme ot4aqniaz se uspokoqvam s misylta 4e edin den 6te doide i moita g0lqma lubov ;p
![]()
i`m BusY .y0u arE UglY . HaVe a NicE daY
И моята бест фр е така...много гадно се чувства, най-вече когато трябва да намери начин да скъса с гаджето си![]()