.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: самотна :(

самотна :(

ника ми може да е happy girl,ама нещо не съм много хепи напоследък...даже никак...самотна съм,нямам си никой.говоря за гадже...просто проблемът не е че искам да имам гадже,щото е готино и тн,ами въпросът е там,че просто ми е трудно да намеря подходящ човек...когато съм с някой чувствата много бързо охладняват от моя страна и трябва да разочаровам човека,с който съми не знам просто какво мога да направя... :/ понякога имам чувството,че ше си умра сама но все пак все още съм оптимист,че някога,някъде ще намеря подходящ човек и така съжалявам че ви занимавам с глупости просто съм в някво кофти настроение...
    ...

pf az sam v absolutno sushtoto polojenie...

поне не съм само аз *ше плача*
    ...

pf nqma pla4esh za gluposti...

Еми и аз съм така... ама за всичко си има време, ако тръгнеш да се сдухваш на тая тема нищо добро не те чака.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: самотна :(

Цитирай Първоначално написано от happy girl
    ника ми може да е happy girl,ама нещо не съм много хепи напоследък...даже никак...самотна съм,нямам си никой.говоря за гадже...просто проблемът не е че искам да имам гадже,щото е готино и тн,ами въпросът е там,че просто ми е трудно да намеря подходящ човек...когато съм с някой чувствата много бързо охладняват от моя страна и трябва да разочаровам човека,с който съми не знам просто какво мога да направя... :/ понякога имам чувството,че ше си умра сама но все пак все още съм оптимист,че някога,някъде ще намеря подходящ човек и така съжалявам че ви занимавам с глупости просто съм в някво кофти настроение...
    И аз си го мисля ,но трябва да бъдем оптимисти.Просто трябва да го оставиш да те намери. \/

Нях нях
    И аз съм в такова положение ... но какво да се прави ... Вярвам,че там някъде има някой като за мен и скоро ще го намеря. :P
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

о0о0ф ти си по-добре от мени аз сьм го намерила човека,но чуствата са само от моя страна

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    не сте само вие в същото състояние .. но не губете надежда ... !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

az bqh v su6toto polojenie-trugvah s nqkoi i sled sedmica ili dve ve4e ne mi puka6e za nego.no sega e razli4no-imam gadje ot okolo 10 meseca i vsi4ko e razli4no. i s teb 6te stane taka. vseki ima takiva periodi,v koito se 4uvstva samoten.

Голям фен
    ее кфо се отчайвате ве,да не сте на по 50 години,за всичко си има време...
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

a taka za vs si ima vreme kat sane6 na 60 i si sby4kana babi4ka v invalidka koli4ka togava moje da se ot4aiva6

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Emi tova koeto moga da ti kaja e samo Dano nameri6 podhodq6tiq 4ovek za teb v nai skoro vreme Uspeh mila

Мега фен
    Град
    София
    Почти всеки тийнейджър е мина преэ това Не се отчайвай эа такива неща.Не си на 30-40,че да говориш ,че ще си умреш сама Пък энае ли човек,то и тогава може да се влюбиш Просто не мисли ,че да имаш гадже е всичко.Има по-важни неща,които борят самотата-блиэки,приятели..кефи се на живота,иэлиэай си с приятели,гледай си училището ,пък ще намериш човека Щом чувствата ти все иэлиэат мимолетни,эначи е по-добре малко да си поседиш самичка.
    [size=7][b][u]fosse cos

Аз съм в същото положение като имате на предвид че днеска имам РД

Живота е красив, наслаждавайте му се, гаджетата не са всичко, любовта не е всичко, има и други стойностни неща заради, които си заслужава да се живее.
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

мерси мерси на всички за подкрепата сега като има хора,които ме разбират и знаят кво ми е ми е много много по-добре и честно казано вече не ми пука осбено...просто има такива моменти,в които човек има нужда да излее по някакъв начи това,което го тормози и далi ще сподели с някой приятел или ще го напише във някой форум,пълен с непознати хора-помага
    ...

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    cry cry emo kid..
    хах базикам са е и аз съм в същото положение но поне отдавна съм минал периода на здухване
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    cry cry emo kid..
    хах базикам са е и аз съм в същото положение но поне отдавна съм минал периода на здухване
    абе то и аз уж го бях минала тоя период,ама кво стана пак се сдухах хах ма са съм ок де ей и не ми викай че съм емо че са ше хода а ревна в някй ъгъл :P
    ...

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    cry cry emo kid..
    абе то и аз уж го бях минала тоя период,ама кво стана пак се сдухах хах ма са съм ок де ей и не ми викай че съм емо че са ше хода а ревна в някй ъгъл :P
    хах не сам казал че си емо просто такаф е лафа
    епа случва се да се здуха човек пак ама да не ти пука
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Нях нях
    И аз съм в такова положение ... но какво да се прави ... Вярвам,че там някъде има някой като за мен и скоро ще го намеря. :P
    +1

cry cry emo kid..
    хах не сам казал че си емо просто такаф е лафа
    епа случва се да се здуха човек пак ама да не ти пука
    ами старая се,ама така се получава,абе както и да...мина ми вече до следващия път ще бъда много много хепи
    ...

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Еми и аз съм така... ама за всичко си има време, ако тръгнеш да се сдухваш на тая тема нищо добро не те чака.
    И аз съм така.Трябва да си основем клуб.

xagxtg zna4i sme d0sti4ka tezi koito sme ot4aqni az se uspokoqvam s misylta 4e edin den 6te doide i moita g0lqma lubov ;p
    i`m BusY .y0u arE UglY . HaVe a NicE daY

И моята бест фр е така...много гадно се чувства, най-вече когато трябва да намери начин да скъса с гаджето си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си