- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- самотна :(
при мен пък е обратното чувства има само от моя страна,а момчето бързо ме зарязва....![]()
Познато ми е до последната написана дума...Първоначално написано от happy girl
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
еми има какви ли не периоди от живота ти явно и този ще премине просто от само себе сизнам пределно ясно че е супер кофти да си около 10 приятели и да се чувстваш самотно,да се чувстваш се едно че част от тебе липсва..че не е тука..а даже си нямаш на представа кога ще я намериш..отг е че незнаеш и всичко ще се случи от себе си особено в твоя случай..например аз имам още 3 приятелки мн добри и 3те си имат гаджета аз седя на тяхната маса и тъпея..тва е още по гадно..+ тва че харесвам определен човек ама нещу май немога да съм с него..така чее... всичко с времето си както се казва
![]()
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
еми има какви ли не периоди от живота ти явно и този ще премине просто от само себе сизнам пределно ясно че е супер кофти да си около 10 приятели и да се чувстваш самотно,да се чувстваш се едно че част от тебе липсва..че не е тука..а даже си нямаш на представа кога ще я намериш..отг е че незнаеш и всичко ще се случи от себе си особено в твоя случай..например аз имам още 3 приятелки мн добри и 3те си имат гаджета аз седя на тяхната маса и тъпея..тва е още по гадно..+ тва че харесвам определен човек ама нещу май немога да съм с него..така чее... всичко с времето си както се казва
![]()
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
добра идеяПървоначално написано от 7oup
![]()
![]()
...
happy girl още ли се здухваш?![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
да бе не ме ли виждаш ква съм сдуханаПървоначално написано от n1ght_shadow
шегувкам се
са вече съм си добре
![]()
![]()
...
хах и аз снощи бях на здух вълна но май съм по добре нескаПървоначално написано от happy girl
![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
spoko be az sam m i sa6to sam tei
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
А може би незнаеш какво искаш???Объркани ПУБЕРЧЕТА много , не си единствена за съжаление...Като някаква от форума , не и знам точно никът...Обичала някой си , ама късала 3 пъти с него...АБе Я си теглете куршума и не му мислете най-добре!!!Първоначално написано от happy girl
хах тя знае какво иска и това че не можеш да се досетиш си е тфой проблемПървоначално написано от lalalalala
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Я ме ПОДСЕТИ ,става ли , г-н Интелектуалецо? Не се обаждай неподготвен ,ОК?Първоначално написано от n1ght_shadow
всеки 2ри тиийн е в акава ситуация,няма начинДори да си намериш някой,няма да е завинаги,след време се свиква и минава спок
нямам повод да сънувам....
Още една мечтателка... Добре дошла в клуба.Първоначално написано от happy girl
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/