.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: самотна :(

при мен пък е обратното чувства има само от моя страна,а момчето бързо ме зарязва....

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на miShle

Re: самотна :(

Цитирай Първоначално написано от happy girl
    ника ми може да е happy girl,ама нещо не съм много хепи напоследък...даже никак...самотна съм,нямам си никой.говоря за гадже...просто проблемът не е че искам да имам гадже,щото е готино и тн,ами въпросът е там,че просто ми е трудно да намеря подходящ човек...когато съм с някой чувствата много бързо охладняват от моя страна и трябва да разочаровам човека,с който съми не знам просто какво мога да направя... :/ понякога имам чувството,че ше си умра сама но все пак все още съм оптимист,че някога,някъде ще намеря подходящ човек и така съжалявам че ви занимавам с глупости просто съм в някво кофти настроение...
    Познато ми е до последната написана дума...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Почти всеки тийнейджър е мина преэ това Не се отчайвай эа такива неща.Не си на 30-40,че да говориш ,че ще си умреш сама Пък энае ли човек,то и тогава може да се влюбиш Просто не мисли ,че да имаш гадже е всичко.Има по-важни неща,които борят самотата-блиэки,приятели..кефи се на живота,иэлиэай си с приятели,гледай си училището ,пък ще намериш човека Щом чувствата ти все иэлиэат мимолетни,эначи е по-добре малко да си поседиш самичка.
    +1
    много точно казано

еми има какви ли не периоди от живота ти явно и този ще премине просто от само себе си знам пределно ясно че е супер кофти да си около 10 приятели и да се чувстваш самотно,да се чувстваш се едно че част от тебе липсва..че не е тука..а даже си нямаш на представа кога ще я намериш..отг е че незнаеш и всичко ще се случи от себе си особено в твоя случай..например аз имам още 3 приятелки мн добри и 3те си имат гаджета аз седя на тяхната маса и тъпея..тва е още по гадно..+ тва че харесвам определен човек ама нещу май немога да съм с него..така чее... всичко с времето си както се казва
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

еми има какви ли не периоди от живота ти явно и този ще премине просто от само себе си знам пределно ясно че е супер кофти да си около 10 приятели и да се чувстваш самотно,да се чувстваш се едно че част от тебе липсва..че не е тука..а даже си нямаш на представа кога ще я намериш..отг е че незнаеш и всичко ще се случи от себе си особено в твоя случай..например аз имам още 3 приятелки мн добри и 3те си имат гаджета аз седя на тяхната маса и тъпея..тва е още по гадно..+ тва че харесвам определен човек ама нещу май немога да съм с него..така чее... всичко с времето си както се казва
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от 7oup
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Еми и аз съм така... ама за всичко си има време, ако тръгнеш да се сдухваш на тая тема нищо добро не те чака.
    И аз съм така.Трябва да си основем клуб.
    добра идея
    ...

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    happy girl още ли се здухваш?
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    да бе не ме ли виждаш ква съм сдухана шегувкам се са вече съм си добре
    ...

Град
    там някъде
    да бе не ме ли виждаш ква съм сдухана шегувкам се са вече съм си добре
    хах и аз снощи бях на здух вълна но май съм по добре неска
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

spoko be az sam m i sa6to sam tei
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

...самотна съм,нямам си никой.говоря за гадже...просто проблемът не е че искам да имам гадже,щото е готино и тн,ами въпросът е там,че просто ми е трудно да намеря подходящ човек...когато съм с някой чувствата много бързо охладняват от моя страна и трябва да разочаровам човека,с който съм
    А може би незнаеш какво искаш???Объркани ПУБЕРЧЕТА много , не си единствена за съжаление...Като някаква от форума , не и знам точно никът...Обичала някой си , ама късала 3 пъти с него...АБе Я си теглете куршума и не му мислете най-добре!!!

Град
    там някъде

Цитирай Първоначално написано от lalalalala
    ...самотна съм,нямам си никой.говоря за гадже...просто проблемът не е че искам да имам гадже,щото е готино и тн,ами въпросът е там,че просто ми е трудно да намеря подходящ човек...когато съм с някой чувствата много бързо охладняват от моя страна и трябва да разочаровам човека,с който съм
    А може би незнаеш какво искаш???Объркани ПУБЕРЧЕТА много , не си единствена за съжаление...Като някаква от форума , не и знам точно никът...Обичала някой си , ама късала 3 пъти с него...АБе Я си теглете куршума и не му мислете най-добре!!!
    хах тя знае какво иска и това че не можеш да се досетиш си е тфой проблем
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Цитирай Първоначално написано от lalalalala
    хах тя знае какво иска и това че не можеш да се досетиш си е тфой проблем
    Я ме ПОДСЕТИ ,става ли , г-н Интелектуалецо? Не се обаждай неподготвен ,ОК?

всеки 2ри тиийн е в акава ситуация,няма начин Дори да си намериш някой,няма да е завинаги,след време се свиква и минава спок
    нямам повод да сънувам....

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds

ника ми може да е happy girl,ама нещо не съм много хепи напоследък...даже никак...самотна съм,нямам си никой.говоря за гадже...просто проблемът не е че искам да имам гадже,щото е готино и тн,ами въпросът е там,че просто ми е трудно да намеря подходящ човек...когато съм с някой чувствата много бързо охладняват от моя страна и трябва да разочаровам човека,с който съми не знам просто какво мога да направя... :/ понякога имам чувството,че ше си умра сама но все пак все още съм оптимист,че някога,някъде ще намеря подходящ човек и така съжалявам че ви занимавам с глупости просто съм в някво кофти настроение...
    Още една мечтателка... Добре дошла в клуба.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си