- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Камъче на зъба
Искам да ви попитам дали някой от вас има камъче на зъба?Интересува ме също дали трябва да се пробие зъба за да се сложи или само се лепи?Ако може да ми кажете цени и място където да се напрви!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Доколкото знам, за да се постави такова камъче ти пилят зъба. За цени и място не мога да те ориентирам, не съм си слагала.
тва е....мега гнусно.
Може да попиташ зъболекар за повече информация, по принцип може да се изпили зъба, а може и само да се залепи камъчето.
Тая певицата Пинк по едно време имаше, аз обаче не познавам човек, който да има.
Ама ако си изпилиш зъба...тва камъче после нямам махане.. или ако го махнеш ще си останеш с прецакан зъб форевър.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Заедно с камъчето на една моя приятелка са и взели 30 лв.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Е тва че ще ми се прецака зъба е ясно,и затова още се колебая и затова искам да разбера самата процедура и последствията.Първоначално написано от ЕPu
Ами ако си сложиш, може да изглежда все едно имаш залепнала храна на зъба. Пък и за да го види някой трябва да се зъбиш. Като падне може да го глътнеш, ама не е кой знае какво То е малко и можеш да си го сложишпри козметичка. Тя само ще ти го залепи и това е. Ще издържи 1 седмица, че и по малко, защото ще падне ако дъвчиш дъвка, или като ядеш, или докато си миеш зъбите. Така че няма голям смисъл.![]()
![]()
![]()
Имах неква приятелка с лепено...супер гадно е
Имам една позната,която има 2 камъка на зъбите...не мога да ти кажа точна цена,защото баща й е зъболекар и и ги е слагал той,но мога да ти кажа само че не изглежда особено хубаво..като се усмихне иа и ми е казвала че падат доста бързо и трябва мн да внимаваш с храната,с миенето...
Зъболекарката ми има камъче и мене много ме кефи как седи. Ест зависи и на кой зъб ще го сложиш де, не на всеки зъб стои добре![]()
Мисля, че се лепи, ама за цена трябва да питаш в някой кабинет. Навсякъде е различно. :}
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аз имах,залепи ми го мойта козметичка.Мен ми харесва и не счятам,че е гнусно :P [/b]
Shlqp-sHlqp :P
На една приятелка баща й е зъболекар и той й го беше залепил....не стои гнусно, то е съвсееем мъничко и на бели зъбки стои много сладко.
4estno kazano na men takova ne6to ne me kefi malko e jipsi ... ama se izdalbava samoto zab4e az taka znam i sled tova se lepi
+1Първоначално написано от peteto89
Една фр имаше, ама нейното беше лепнато.Само, че зъбите й не бяха от най-белите и беше много грозно!
лично на мен мн ми харесва такова камъче,ама не съм си слагала,ама имам намерение :P таа..относно въпроса..- мисля,че при зъботехник или зъболекар се слага и не е мн скъпо..(под 50 лв. със сиг.)
А,виждала съм на човек и знам хора с такова. Хубаво е много, супер сладко е. Помня само че момичето дето имаше каза че не трябвало да си мие зъба на който е камъчето 6 месеца, нещо такова. Не знам и колко струва и къде се слага. Само да ти кажа че е супер зарибено тва камъче : D
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
`аси простотията,мн ш`си шукаритетна с тУЙ камИче!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
da i az imam 1 fr na ky4e6kiq zub pravi se malka dyp4ica i se vnedrqva vutre i bih kazala 4e e ve4no 6toto neinotot e ot 4 g i ne e mrudnalo stava vupros 4e si go e pravila pri zubolekar i sa i vzeli 30lv + kamu4etoПървоначално написано от BrEnNpUnKt
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
А има ли значение какъв ще е камъка?Обикновено ли е камъчето или можеш да си донесеш каквото ти харесва?
та каква е тази нова глупост.... какво представлява?
Пфф тва кат кариес седи
Let The BEAT Control Your Body
Аз за дълбане за 1ви път чувам.
Иначе на 2 познати им го маха залепили отгоре само.![]()