.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Exclamation Дали ще отслабна? :(

След няколко дни мисля да започвам моя си диета , където през междучасието вместо да ям нещо ще пия 1 (500ml) шише вода. Миналата година бях така за около 4-5 месеца и отслабнах доста , но дали сега ще има ефект? Офф ужас ако не стане... незнам. От 1 месец през междучасието ям 1 ябълка или ако съм много гладна ядки. И вече 1 седмица правя 30 day shred , но не виждам ефект. Моля ви кажете ми така ,ще отслабна ли?

Искам също да ви попитам след като се прибера от училище какво да ям? Искам да е нещо малко , но и нещо с което да издържа през деня защото мисля за да има по-бърз ефект да ям по 1-2 пъти в деня

Голям фен Аватара на .Wonder
    Сладурке, няма как от една седмица упражнения да видиш ефект
    Процесът е дълъг, така че продължавай с тренировките, а пък в училище може да си носиш храна от вкъщи- плодове/ салата/ сандвич с пълнозърнест хляб, но не бих те посъветвала да пиеш само вода. В училище се нуждаеш от енергия, за да си по-продуктивна в часовете.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Разбира се, гладуването и яденето по 1-2 пъти в ден на нещо малко (като ябълка) много добре ще ти помогнат ... :X
    Първо - тичай, скачай на въже, прави упражнения, спортувай... Второ - просто ограничи вредните храни, яж често но по малко ... П.П. хората са казали " Яж кат свиня, спортувай кат животно" /или нещо такова беше /

Взела си доста крайни мерки, може би ще има някакви резултати но, ще ти трябва повече от една седмица за да се забележат.Имай в предвит че, когато ядеш малко и рядко след определено време организмът се забавя, може би ще е по-добре да попрочетеш малко из нета и да си намериш по-здравословен и ефикасен режим .И това колко бързо ще отслабнеш зависи и от това колко имаш да сваляш, последните 5-6 кг. се свалят по-бавно затова имай търпение.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    гладуването не е решение

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ^мда.
    Работата не е в това да ограничаваш организма ти толкова много, защото ТОЙ после сам си набавя изпуснатото.

Спорта си е плюс, но трябва постоянство. Закуската е най- важна: тя трябва да не е една ябълка, а нещо много по засищащо, защото каквото и да ядеш до края на деня, организмът ти успява да го усвои. Ограничаваш мазното, пърженото, чипсове и всякакви бързи храни.
    Стига с тази вода и тези ябълки, съсипваш си организма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си