"I loved with fire red, now its turning blue" точните думи за моето положение сега.. петък тръгнах с момиче в което бях лудо влюбен преди година, бяхме се скарали.. Преди няколко дена тя ми каза че ме обича само че в момента не изпитвам нищо. никога не съм се чувствал така, отвратително е. всякаш вече към всичко загубих интерес, дори не ми се излиза с приятели, може би защото имам и яки финансови проблеми обаче нз.. Понякога нещата яко се преебават, искам да се махна от моя град, да намеря нещо което ме вдъхновява и да го правя.. да намеря момиче което наситина обичам.
Въпросът е че не искам да я нараня (макар че тя ме нарани преди време, може би в това е причината). Незнам какво да правя, не искам да се карам с никого. Преди при целувка с нея изтръпвах, а сега не изпитвам никакво удоволствие. Просто нз какво да правя, защото идея си нямам дали това което става с мен е временно, дали с времето ще се появят чувства.. А това е последния ми шанс с нея, ако сега нещата се прецакат, едва ли някога ще се съберем и да искам..
Имам чувството че напоследък съм постоянно в шах и мат.. чудя се откога не съм се чувствал напълно щастлив поне за 1 седмица.. без проблеми ..

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка