- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е същото, както преди...
"I loved with fire red, now its turning blue" точните думи за моето положение сега.. петък тръгнах с момиче в което бях лудо влюбен преди година, бяхме се скарали.. Преди няколко дена тя ми каза че ме обича само че в момента не изпитвам нищо. никога не съм се чувствал така, отвратително е. всякаш вече към всичко загубих интерес, дори не ми се излиза с приятели, може би защото имам и яки финансови проблеми обаче нз.. Понякога нещата яко се преебават, искам да се махна от моя град, да намеря нещо което ме вдъхновява и да го правя.. да намеря момиче което наситина обичам.
Въпросът е че не искам да я нараня (макар че тя ме нарани преди време, може би в това е причината). Незнам какво да правя, не искам да се карам с никого. Преди при целувка с нея изтръпвах, а сега не изпитвам никакво удоволствие. Просто нз какво да правя, защото идея си нямам дали това което става с мен е временно, дали с времето ще се появят чувства.. А това е последния ми шанс с нея, ако сега нещата се прецакат, едва ли някога ще се съберем и да искам..
Имам чувството че напоследък съм постоянно в шах и мат.. чудя се откога не съм се чувствал напълно щастлив поне за 1 седмица.. без проблеми ..
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Shtom ne 4ustva6 ni6to kum neq,kogato q celuva6 zna4i prosto 4ustvata kakto i ti sam si osuznal ve4e gi nqma.Po-dobre i kaji istinata i nedei da bude6 s neq samo ot sujalenie.Nai-dobre e taka.Budi 4esten.Uspeh... \/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Аз ше ти го изкарам от по-егоистична гледна точка - щом не се чувстваш добре с нея - рън ауей и тва е.Като не ти е тръпка вече - не се насилвай.И за нея ще е по-добре,защото рано или късно(зависи на ква съзраст сте) ще те усети,че си безразличен,а тва боли.(така съм чувала де)
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
emi kofti trypka priznavam ma ne q obi4a6 ne bydi s neq oba4e samo ako si 100% siguren 6toto da ne bi kat ti minat problemite da osyznae6 rqzko 4e si ludo vluben v taq PAK![]()
![]()
![]()
оУуУу .. И твойта не е лесна.. Седни и поговори с нея ..обясни и как се чустваш.Даже защо не и поискаш малко време.Отдели се за малко от всичко и всички,преусмисли всичко ...и тогава вече реши кво да прайш,за да не съжаляваш после!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
уффф....много кофти проблем.....виж сега: ако си сигурен ,че нямаш чувства наистина смятам че да се разделите е най-добрия вариант (личен опит) ОБАЧЕ ако после се присетиш,че е било само временно едва ли ще можеш да си я върнеш.......ВИНАГИ ОЦЕНЯВАЙТЕ ТОВА , КОЕТО ИМАТЕзащото после е късно
Момиче съм
Щях да кажа същотоПървоначално написано от ABSOLUT`me
[size=7][b][u]fosse cos
И азПървоначално написано от Presley`n`Sum
Животът е адът описан в Библията!
май така ще направя, заради мен и заради нея..
na tvoe mqsto 6te q izpolzvam kakto moga a kato se osyznae byebye
[b]Според просто си отегчен и на мен ми с е случва понякога - нищо не мис е прави, никого не искам да виждам и ми е гадно заради това. Не знам как точно да ти помогна за това, защото на мен ми минава или до края на деня или някой ме изкарва с много зор навън. За всеки случай изчакай да ти мине депресивното състояние и ако още нямаш интерес към момичето - остави я. Може просто толкова да си я искал, защото си я нямал и да ти е станало фикс-идея, без да си усетил. Възможно е да не си го съзнавал. А може просто да ти е скапано, нормал е през зимата по принцип.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Според мен не трябва да започваш връзка с някого, ако нищо не изпитваш към него.Нея ще лъжеш, а за теб ще си е мъчение.Като няма желание, целувките не са като преди...няма смисъл.Трябва да се опиташ да се справиш с проблемите си сам, а не да си мислиш, че тя ще ти помогне да се чувстваш добре.Точно обратното ще стане...
Опитай се сам да решиш това, което се случва.
Няма смисъл да си с нея,след като не си щастлив с нея.
po moe mnenie ee nai dobre da i kajesh tva koeto kaza na nas parvo shte e chesno vtoro shte pogovorite i ako tq naistina te obicha nqma da si tragne tolkova lesno povqrvai mi .Prosto badi chesten tva e nai dobroto koeto mojesh da napravish i za dvama vi.![]()
Безсмислено е да си с това момиче щом не чувстваш нищо... Така лъжеш и себе си, и нея... Бил си лудо влюбен преди, а сега просто си навлязъл в нов етап от живота си. Напълно в реда на нещата е да загубиш интерес към някой (или нещо). Не разчитай на отминала любов.
Е, все пак ти си знаеш...![]()
И аз изпаднахв подобна ситуация,но при мен беше че аз си мислех че го оби4ах а всъщност изобщо не беше така,просто бях свикнала с него и после постепенно чувствата отихнаха ...гадно е знам да те предаде някой ,да искаш да смениш обстанофката ,хората ...всичко ,но гледай на пред и ще видиш,че живота може да бъде и по-хубав![]()
мамка му става доста сложно понякога..