- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата целува...
Май след няколко дни ми предстои... какво да правя![]()
Има толкова мн такива теми!!Поразрови се малко и ще намериш инфо.
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
^^ не са панираи самотфа е само целуфка...
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
то ако ся се панира представете си какво ще е при първият път като прави секс![]()
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
Първата целувка трябва да е спонтанна не планирана....
xaxaxa ми недей да се притесняваш толкова.... то верно 4е както каза Luda_Na_Max ако сега за една целувка се притесняваш ти при първия секс най-много да припаднеш![]()
![]()
така 4е споко
![]()
![]()
~No MaTteR wHaT peOplE sAY[!] I'm GoNnA dO iT in mY wAy[!]~I`m StrOnG EnOuGh In ThE LIfe I KnOw I caN sUrVie[!]~
Ne se planira......vsichko stava spontanno .......i edin s1vet ot mene ....vnimavai da ne othapish nqkoi ezik :P![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ми как кво,целувай се![]()
Аэ не съм от тея ,които ще тръгнат да ти обясняват как не трябва да се притесняваш ,какво да правиш и некви такива.Просто ще ти кажа моята теория.Целувката е нещо съвсееем елементарно и всеки го може ,не е философска работа.Всеки го има эаложено в себе си.Энаеш как се прави,правиш го и готово.Притеснението ,суетенето и т.н са иэлишни.
[size=7][b][u]fosse cos
planira se i o6te kak
uprajnaqi se s rykata si - oh tva kak prozvy4a samo
podgotvi si alkohol za povoda napii se sire4
Не се притеснявай, няма за какво.Просто се отдай на момента, колкото и банално да звучи.
Не храни големи надежди,не е нищо особено.Аз като си спомням,от толкова филми така си бях промила мозъка,че направо се разочаровах при първата ми целувка,а очаквах да съм приято изненадана.Така че,недей да очакваш много,апък ако те изненада приятно-още по-добре,но недей да очакваш нещо кой знае какво,за да не останеш разочарован.Следващите пъи ще са къде-къде по-добри.![]()
уууу аз много добре си спомням моята първа целувка...Беше непланирано и въпреки това се стреснахТъкмо наближи момента и аз " Стига!"
Момчето си затворило очите, аз го гледах като дърво...После вече се осетих к'во става и се отпуснах....Абе голями емоции бяха, след това вече не ти пука
![]()
♥ ♥ ♥
\Първоначално написано от suantito
/ \
/
какво да правя?о боже...ми целувай се.то пък мн сложно го напрайхте..![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Оффф...преди време бях написала такава тема много изчерпателно и точно..аман от глупави въпроси...
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E2%EA%E0%F2%E0
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Затваряш очи и...мляс![]()
em az na moita pyrva celuvka bqh baq an gradus .. ii ne pomnq to4no k0-ga stana .. ama pomnq celuvkatanqma ot kakvo da se pritesnqva6 prosto toi kat0 te celune i si4k0 si idva na mestoto ;]
uSPEh ;]
i`m BusY .y0u arE UglY . HaVe a NicE daY
ami moqta purva celuvka be6e predi okolo edin mesec i v na4aloto toi kato trygna da me celuva az se panira i samo po4vam na um da misla kvo da prava ama posle samo go celunah i si4ky izleze dobre be6e me strah da ne trygne da razkazva ama tq ne moje da se celuva oba4e nesi4ky mina perfect taka 4e nema kvo se pritesnqva6 celuvai go i tva e 6te ti haresa
![]()
![]()
Не се претесняваи само няма кво толкова да стане освен да я целунеш .. не е кои знае каква философия .. прасни и един език и готово
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Първоначално написано от Presley`n`Sum