.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ;(

zna4i istoriqta e mnogo zapletena i prodyljava ot nad 5 meseca ve4e vyprosa e 4e takyv 4e hodq s motorist i kogato napravihme 5 meseca toi ne6to ne be6e nakef i mi vika - i sq ko iska6 ot men nekvi takiva i totalno mi razbi syrceto i edna sedmica ne mu pisah mnogo me be6e strah da ne me otvyrli pak (basi pyk az tolkova mnogo go obi4am) i kato mu pisah posle razbrah 4e toi e v bolnica i e katastrfiral i sestra mu posle mi kaza 4e taq sedmica sled slu4kata toi ne bil na sebe si i na nikoi ne kazval kvo mu e i edin vid 4e zaradi men i az est kato sym glupava i naivna si pomislih 4e e zaradi men i 4e naistina me e obi4al i sega kato se vyrna vidqh 4e e slojil nqkva snimka na nqkvo momi4e v za profil i nqkvi lubovni ne6ta basi i az kato go pitah toi mi kaza 4e tva momi4e vinagi go e obi4al i 6te go obi4a i v momenta v koito tq go osyznae i s pamela anderson da e 6te zareje vs i 6te trygne s neq i az tam kvo mu kazah i toi mi kaza 4e me obi4al i o6te obi4a i iska da sme zaedno i taq imalo 90% veroqtnost taq da ne go osyznae nikoga basi kvo da praq sq obi4am go adski mnogo vs bih napravila za nego ne moga da jiveq v strah 4e vseki moment moje da me napusne

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Влюбен е в друга, няма какво да се мъчиш и да се молиш за любовта му
    Ужасно е, че ти го казвам, но е така. Насила няма да се влюби в теб, а и друга притежава сърцето му.
    Не се измъчвай повече с него, а скъсайте. Ще ти е гадно извесно време, но после ще се съвземеш и ще си намериш момче, което да те обича само теб...и то истински! Горе главата и започни нов живот.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен
    Град
    София
    С иэвинение,ама тоя е пълен недорасляк
    Иэобщо не му се връэвай и го эарежи тотално.Не му ходи подир гъэа.
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен Аватара на suantito
    Абе заеби го той ще се подигрева тука с теб, а ти ще му вървиш подир газъ! Пак и с тая катастрофа как те е метнал....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    Pays de la Loire
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    С иэвинение,ама тоя е пълен недорасляк
    Иэобщо не му се връэвай и го эарежи тотално.Не му ходи подир гъэа.
    Подкрепям. Недопустимо е да те използва като залъгалка, ти не си играчка... Пък и какви са тези глупости, дето разправя, проценти и т.н. ... Ами ако въпросното момиче "осъзнае, че той я обича", какво ще се случи?!? Той ще те зареже и ще ти е с пъти по-гадно от сега... Дори и да го обичаш, какъв е смисъла да продължаваш да си с него, знаейки, че той обича друга?? Няма какво да умуваш повече - слагай край и както sherry каза - ще ти е гадно известно време, но после ще се съвземеш и ще си намериш момче, което да обича само теб! Успех!

Град
    Blondeland
    Е*и му майката

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Няма смисъл да продължаваш с него, той явно все още не е преодолял това момиче. Няма да я чака вечно, но и ти не бива да го чакаш него. Животът е пред теб и не си го губи с някой, който не е с теб, а все още живее със спомена си за някой друг.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Честно бе момиче, нямам нерви да ти чета поста! За теб съществуват ли препинателни знаци?
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Така е .. Любовта наранява.
    Ко Та пука? Продължи си живота. И мен ме боли. Не можеш с нищо да ми помогнеш. И аз искам слънцето си при мен, ама го няма.
    До седмица ще полудея
    И аз се страхувам, че до седмица ме чака новина която няма да понеса по подобаващ се начин, но това е реалноста. Не те обичат и толкоз. Опитваш се да живееш, защото те е страх да умреш. Вече толкова те боли, че се озлобяваш мноооооого и те е страх да обичаш, а аз искам обич, но явно не ме обичат достатъчно

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Няма смисъл да си с него и постоянно да те тревожи факта, че той е влюбен в друга и във всеки 1 момент може да те остави...тогава ще ти е още по-гадно. По-добре го остави докато е време

Щом имаш шанса, бори се за него... бъди с него и спечели любовта му. Няма защо да се страхуваш, щом все пак иска да е с теб сигурно има някакви чуства. Накарай го да забрави другата - Имай повече самочуствие и се бори...
    Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Е*и му майката
    +1 Напълно подкрепям

Животът е адът описан в Библията!

зарежи го и се помъчи да го забравиш, защото с него няма да си шастлива

не си е работа щом обича друга...

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Влюбен е в друга, няма какво да се мъчиш и да се молиш за любовта му
    Ужасно е, че ти го казвам, но е така. Насила няма да се влюби в теб, а и друга притежава сърцето му.
    Не се измъчвай повече с него, а скъсайте. Ще ти е гадно извесно време, но после ще се съвземеш и ще си намериш момче, което да те обича само теб...и то истински! Горе главата и започни нов живот.
    +1 \/
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Ами виж сега ... Такова нещо не ми се е случвало. Може просто този да не знае какво иска и в случая ти го обичаш и правиш всичко възмжно, за да си с него, а той чака някаква си да му каже, че го обича и да се съберат.
    ти си нещо като "временна любича, дакота оназе н се сети, че ме обича". Поне така го разбрах от поста. Обичаш го, добре, но не мисля, че заслужаваш ти или който и да било такова отношение. Тегли му една майна и това е . ще ти е гадно, ще плачеш, ще се тръшкаш, самообвиняваш, но поне няма да те лъжат и мамят. Бъди смела и му кажи, че това е края! Късмет...

Град
    София
    няма смисъл да си в напрежение постоянно заради тоя.любовта трая да е нещо хубаво а не като някав хорър филм.зарежи го и си търси друг

Blagodarq na vsi4ki za pomo6ta i komentarite o6te mi e adski gadno oba4e sym po dobre sega 6te go prejiveq i tova

Мега фен Аватара на koalka
    Само начина, по който е реагирал, когато си му казала, че имаш чувства към него, може да ти покаже, че той не изпитва нищо към теб и се държи тъпо.Повече не му се обаждай и не контактувайте.Забрави го и продължи живота си.

Повече от фен
    набии го

Тоя изобщо знае ли какво иска ?!?!??!!? Трябва да е супер глупав да не вижда колко го обичаш и да се надява на някаква излюзия от миналото........ Я горе главата и не му мисли много !!!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    kadeto iskam
    Не се бутай там където не си желана...

Голям фен
    Оставяй го тоя и хич да не ти пука .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си