.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Отиде ми обема О_o

Попринцип косата ми е супер обемна и къдрава аамаа много я изправям , със супер хубава преса съм там сичко керамично ползвам и такова преди гладене на коса за да не се гори..сичко ок косата ми става права..оки
    Ама .. стои кат слепена на главата ми
    какво да напрая за малко обем щот кат я мина със пресата и вече е кат слепена за главата ми
    ХЕеЕеееЕлП МиИ и откакто я подстригах на пластове и ми е до рамото отиде ми косата
    Какво да напрая за повече обем?

Syvsem na skoro i az q postrigah moqta na stylbi4ki ili plastove kakto kazvash ti ... ta moqta si e prava i syshto e takava qko slepena ta friziorkata mi mi dade sledniqt syvet : znachi sled kato q izpravish i topirai gore v korenite i i sloji malko lak a ako q iskash mn buhnala q topirai povechko cqlat iotnovo sloji lak ... syshto taka mojesh da probvash da se sreshesh izpravih i da si navedesh glavata na dolu da q navlajnish i da q izsushish sys seshoar i otnovo malko lak .... sigurna sym che shte ti pomogne ... uspeh ;]]

по принцип косата ми е много гъста и като ме изправят тя си има обем, обаче ако искаш повече я правиш след всеки изправен слой с пресата за вълнички ......ефектът е УАААААААУ \/ това е от мен, дано съм помогнала [/list][/code]
    Момиче съм

Град
    blg
    kakto kazaxa predi mene pravi6 na vafli4ki i topira6 s lak

първо си земи ПЕРЛИ за изправяне. После ако искаш обем си я суши със сешоар и междувременно я реши (суши я надолу - демек завърташ си главата надолу и така си сушуш косата, но не от самото начало, а към края)
    2ро изправяй я напълно суха. Дори и малко влажна да е не я изправяй. Трябва да е напълно суха! и си земи подхранващ и заздравяващ шампоан и не гледай цената

Цитирай Първоначално написано от Pliushi
    Syvsem na skoro i az q postrigah moqta na stylbi4ki ili plastove kakto kazvash ti ... ta moqta si e prava i syshto e takava qko slepena ta friziorkata mi mi dade sledniqt syvet : znachi sled kato q izpravish i topirai gore v korenite i i sloji malko lak a ako q iskash mn buhnala q topirai povechko cqlat iotnovo sloji lak ... syshto taka mojesh da probvash da se sreshesh izpravih i da si navedesh glavata na dolu da q navlajnish i da q izsushish sys seshoar i otnovo malko lak .... sigurna sym che shte ti pomogne ... uspeh ;]]
    nai-dobriq savet saglasna sam az taka si pravq obema

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    първо си земи ПЕРЛИ за изправяне. После ако искаш обем си я суши със сешоар и междувременно я реши (суши я надолу - демек завърташ си главата надолу и така си сушуш косата, но не от самото начало, а към края)
    2ро изправяй я напълно суха. Дори и малко влажна да е не я изправяй. Трябва да е напълно суха! и си земи подхранващ и заздравяващ шампоан и не гледай цената

iskam da popitam kakvi sa tezi"PERLI" za ispravqne i ot kade moga da si gi kupq, kakva marka sa i kolko struvat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си