- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Расовото смешение.
Когато станахме едни от най-харесваните жени (защото имаме хубави черти на лицето и тяло..).. :PПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
П.Т.Аз съм за смешението..Не ми пука.. Важното е човека да е свестен и да се обичаме (или айде само 1-вото поне..)
![]()
Да не делим, а? А защо те имат право да не плащат ток? Защо, когато им го спряха в Столипиново, те буквално издивяха? Защо родителите ни ще плащат данъци, та те да взимат по 200 лв. на месец, понеже не могат да си държат краката затворани? Защо ние трябва да ги интегрираме, а не те да направят нещо по въпроса? Защо, когато в трамвая до мен има циганка, аз трябва да стоя със запушен нос и, въпреки че съм убеден атеист, да се моля на Господ да не хвана въшки или бълхи от нея? Защо трябва в чужбина да гледат на бългаите като на хора втроа ръка, понеже доста отблизо са се запознали с циганите, които там не казват: "Ние сме малцинство в България, хранете ни, плащайте ни сметките, иначе ще се чувстваме дискриминирани, понеже не сме българи", а твръдят, че са българи. Българи, които един лев не са дали за тази държава. Когато става дума за раса, се говори като цяло. Да, сигурно има и свестни хора, но повече не са. Неслучайно в САЩ негрите живеят в гета, буквално извън градовете. И циганите се явяват затворени общества, организирани в махали - така по-лесно могат да се борят срещу закона.Първоначално написано от miss california
Аз съм на принципа: "Не бих се мила със сапун, направен от циганин." Нямам нищо против негрите и азиатците, защото не съм имала сблъсъци с тях, но циганите ги познавам достатъчно добре, за да ги мразя от дъното на душата си.
ПП: Brian Kinney, какво ще рече "обратен расизъм"?
П2: Да, знам, че темата е старичка...
ni6to neredno i neestestveno ne vijdam
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Само така!Поздравления!Първоначално написано от Националист
Meine Ehre heisst Treue!
НЕ НА СМЕШЕНИЯТА!ЧИСТА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ!
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
+1Първоначално написано от bebok
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
I z ne mislq, che e dobre da se meshat. Ideqta e v raznoobrazieto, a ne v ednoobrazieto. Zad vsichki rasovi, plemenni, nacionalni i podobni razdeleniq stoi vsushtnost prirodnoto misle za razdellenie. Po tozi nachin izmenenieto v okolnata sreda moje da zatrie edin ili drug vid, no neshto da ocelee. Uff. Ko zadulbah i az kato prus v gus![]()
Eating isn't cheating - Arnold
da ti delish , zashtoto imash predubedenost kym takiva horaПървоначално написано от Schneeflocke
no kogato ti se sluchi da zaisish ot nqkoi kym kogoto imash predubedenost , shte si promenish mnenieto za tqh![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
sajelqqm.. ostanah bez dymi... otvratena sam ot na4ina po-koito deli6 horataПървоначално написано от inflammable007
![]()
ti akal ima6 li??? kakvo zna4i "da se preklanqme na primitivnite sazdaniq"
![]()
ti si otka4en be... tova 1vo ne e preklanqne
a postavqne na sa6toto nivo kakto nas, koeto eliminira i dymata "primitivni"
lele kakvi hora imalo... 4esno ne se obijdai, no si super ograni4en
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мразя циганите и турците ! Както някой каза , как може въпреки всичката тая престъпност и шибаното отношение което имат към нас(българите) да се проявява такава толерантност към тях ?!![]()
Всички дегенерати мисят по един и същи начин,то е и нормално всеки защитава себеподобните си,така като аз си защитавам расата,така и вие си защитавате своята подчовеци,искам да питам всички тук които пишат и са с големи сърца и обичат подчовеците,когато аз малтретирам някои подчовек говорим за расизъм за не толерантност кум малцинствата,а когато малцинствата ни тормозят нас?Разберете го,че след 30 години ние сме малцинство и ако тази тенденция продължава така скоро в България ще останат само пенсионерите и дегенератите.
еми аз лично не мисля че е нещо лошо в крайна сметка важен е човека
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
и аз така.....а заглавието на темата звучи доста расистко..Първоначално написано от svm1987
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
добре,ЧОВЕКО, само че ти не си казал за кои раси точно става въпрос. Нека да те светна, че европеидната,монголоиднат и негро - австралоидната са трите основни видове раси. Т.е ти се опитваш да ни кажеш,че всички освен нашата собствена раса са "подчовеци",така ли? Тцтцтцтц да се чудиш защо България не се развива - ами с мислене тип "Хитлер" за къде сме? Съгласна съм, че НЯКОИ раси (цигани,турци) изместват българите в собствената ни страна, но това не значи,че за ВСИЧКИ раси е така, така че, моля те, следващия път уточни по-точно за КОИ раси става въпрос (освен ако не слагаш останалата част от света в графата "подчовеци").Първоначално написано от inflammable007
+ фен, до преди 100тина години,ако си чувал,е имало,нещо ,наречено турско робство - какви господари сме били тогава?!?!Първоначално написано от wasntme_
Смеска между Азиятка и негър са най-красивите. Това показват най-новите проучвания. 1/3 от най-красивите манекенки в света са такива.Първоначално написано от sexita
Я дай снимки на най-красивите манекенки, че да се посмеем и ние малко.Първоначално написано от MuSiC_DroLL
![]()
Левски шампион але але!
Za jeenite ili za mujete sa nai-krasivi mulatkite. Na men lichno mi haresvat beli jeni sus ili bez ten. No ne murgavi jeni s maimunski cherti.![]()
Eating isn't cheating - Arnold