.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

притеснявам се

zaksnqva mi,s gadjeto mi sme go pravihme s prezervativ koito ne se skusa,no sled akta ne se be6e izmil i mi vkara prast otdolu nqkolko pati,ima li veroqtnost da sam zabremenqla?ot kakvo dr moje da mi zakasnqva,mn se pritesnqvam ;(
    редактирано от ramaiana
    T.7.от Правилника на форума!
    Заглавието на темата трябва да е на Кирилица!

ami zakusnqva ti ot tova che se pritesnqvash a inache mislq che netrqbva da se pritesnqvash chak tolkova kisloroda si e svurshil rabotata drugiq put do banqta purvo i togava gush mush aide uspeh

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Tova e chevyrtata tema,v koqto pitash vse za edni i syshti gluposti.Ne moga da razbera pri polojenie,che i hal haber si nqmash kakvo tochno pravish,zashto go pravish? Hvani nqkoi uchebnik i otvori google ili potyrsi vyv foruma nujnata ti informaciq,poobrazovai se malko i togava si otvarqi krakata i ustata.Aman ot glupavi i neobrazovani hora!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цикалът ти може да закъснява по хиляди причини Смяна на климата ,приемане на хапчета /особено противозачатачни/....абе спокойно ,но ако закъснее много най-добре си вземи един тест ,за да се успокоиш

Теста е 1.50 лв, пишкаш гледаш - ОТРИЦАТЕЛЕН, спираш да се притеснява и ти идва толкова е просто и ясно. В момента ти закъснява, защото се притесняваш колкото повече се притесняваш, толкова повече ще го чакаш. Ае късмет !

ot pritesnenieto e ili ot smqnata na klimata

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от burmuni
    Теста е 1.50 лв, пишкаш гледаш - ОТРИЦАТЕЛЕН, спираш да се притеснява и ти идва толкова е просто и ясно. В момента ти закъснява, защото се притесняваш колкото повече се притесняваш, толкова повече ще го чакаш. Ае късмет !
    Kyde kazvash tochno testa e 1.50lv ? V moito "selo" e nai-malko 3 lv.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Голям фен Аватара на dantro
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Tova e chevyrtata tema,v koqto pitash vse za edni i syshti gluposti.Ne moga da razbera pri polojenie,che i hal haber si nqmash kakvo tochno pravish,zashto go pravish? Hvani nqkoi uchebnik i otvori google ili potyrsi vyv foruma nujnata ti informaciq,poobrazovai se malko i togava si otvarqi krakata i ustata.Aman ot glupavi i neobrazovani hora!

Стига се заяждаи с хората бе комплекс ! като си толкова нервна и не ти е приятно в форума никои не те кара да го посещаваш още повече да се караш на всеки които е неук и пита ! форума е направен да задаваме вапросите си а не да се караш във всяка тема не ти ли писна иди си избиваи комплексите другаде.

По темата: чувал съм че цекала може да промени периодака си по всяко време ... също така ако скоро си го правила за първи път също може да ти се объркат датите .. По това което казваш няма никакъв риск да си бременна сперматозоидите умират за няколко секунди в кислородна среда шанса е минимален да си бременна не се плаши и се успокои аиде успех ...
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Шанс за бременност няма- успокой се.
    Тестове за бременност има и от левче, както и от 5 лв.

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от dantro

Стига се заяждаи с хората бе комплекс ! като си толкова нервна и не ти е приятно в форума никои не те кара да го посещаваш още повече да се караш на всеки които е неук и пита ! форума е направен да задаваме вапросите си а не да се караш във всяка тема не ти ли писна иди си избиваи комплексите другаде.

По темата: чувал съм че цекала може да промени периодака си по всяко време ... също така ако скоро си го правила за първи път също може да ти се объркат датите .. По това което казваш няма никакъв риск да си бременна сперматозоидите умират за няколко секунди в кислородна среда шанса е минимален да си бременна не се плаши и се успокои аиде успех ...
    Xa xa.Ti ne si normalen obache.Pyrvo,che izobshto ne sym nervna,vtoro foruma si mi haresva dostatychno i treto kato ne si prochel prednite TRI takiva temi na avtorkata,koito bqha pochti syshtite,i na koito poluchi minimum po 20 komentara,nqkoi ot koito bih kazala ot nai-kompetentnite hora vyv foruma,si mylchi! Nqkyde drugade sym otg vednyj,no ne namiram polzata ot tova.

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Шанс за бременност няма- успокой се.
    Тестове за бременност има и от левче, както и от 5 лв.
    Okay.Ne utochnih,che govorq za Sure Check

Голям фен Аватара на dantro
    Оффф просто престани да се заяждаш с хората които са неуки все още забелязвам че го правиш постоянно толкова ли неможеш да отгожориш със знанията си ами трябва да наливаш ти тва ти онова .. Замисли се

Сажалявам че не е по темата
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    Асеновград, България
    Колко време ти закъснява? Едва ли си бременна!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на koalka
    Няма ти нищо, спокойно.

swords1010

Колко време ти закъснява? Едва ли си бременна!

emi edna sedmica ve4e mi zakasnqva

kakvo e veroqtnostta da e stanal gaf?po princip i dr pat mi e zakasnqvalo tolkova,za6toto cikula mi e dosta neredoven

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от burmuni
    Преди време кака ми си беше купила тест за 1 лв.........верен си беше!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Закъснява ти, защото се притесняваш или просто ей така Не си бременна, душо
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Ами на мен ми е мн тъпо когато някой попита същия въпрос, както в тази тема или сходен ... Ами 1во никой от нас няма как да знае, тъй като не е видял с очите си какво е станало,апък колкото и да го обясняваш ... се тая според мен ти и всички др. на които би им хрумнало да направят тема от сорта "имам проблем с цикъла" какъвто и да е ... ИМА СИ ДОКТОР НАРЕЧЕН ГЕНЕКОЛОГ !!! Замисли се... вече 1 седмица ти закъснява а ти какво си направила ... иди на доктор! Все пак този човек е учил поне 5 години за да си земе образованието предполага се че чатка повече от нас какво става на жената между краката не искам да го приемаш лично,а да си вземеш поука и ОЩЕ УТРЕ ПРИ ГЕНЕКОЛОГ !

Нищо ти няма, не се притеснявай.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си