- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какво означава това?
Хора, според вас какво означава това, когато имаш мн тъмно кафяво течение, това признак за някаква болест ли е или е нормално да се случваНа който му се е случвало такова нещо да каже
![]()
Po princip sum 4ela,4e takova tumno kafqvo te4enie,moje da e priznak za zabolqvane na polovite organi.Bih te posuvetvala da otide6 na ginekolog.Ne e stra6no...Jelaq ti uspeh.. \/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Най-добре върви на гинеколок може да имаш проблем с яйчниците...дано нищо ти няма
Ако,въпросното течение се поями до дняколко дни преди/след цикъла,не мисля,че има защо да се тревожиш.И все пак,един преглед при гинеколоГ,няма да ти навреди.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ами ако през цялото време докато си в цикъл ако е такова течението май не е нормално, но ако е само в първия ден или в последните дни е нормално!Всъщност кога е при теб??
+1Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Става дума, че менструалната кръв ти е по-тъмна, или че вагиналното течение ти е тъмнокафяво? И в двата случая не е нормално. Единствено Първия и последния ден от мензиса ти е нормално да ти е по-тъмна кръвта. Оттам нататък е признак за инфекция.