.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas

Какво означава това?

Хора, според вас какво означава това, когато имаш мн тъмно кафяво течение, това признак за някаква болест ли е или е нормално да се случва На който му се е случвало такова нещо да каже

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Po princip sum 4ela,4e takova tumno kafqvo te4enie,moje da e priznak za zabolqvane na polovite organi.Bih te posuvetvala da otide6 na ginekolog.Ne e stra6no...Jelaq ti uspeh.. \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    Русе
    Най-добре върви на гинеколок може да имаш проблем с яйчниците...дано нищо ти няма

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ако,въпросното течение се поями до дняколко дни преди/след цикъла,не мисля,че има защо да се тревожиш.И все пак,един преглед при гинеколоГ,няма да ти навреди.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ами ако през цялото време докато си в цикъл ако е такова течението май не е нормално, но ако е само в първия ден или в последните дни е нормално!Всъщност кога е при теб??

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от milo moe
    Po princip sum 4ela,4e takova tumno kafqvo te4enie,moje da e priznak za zabolqvane na polovite organi.Bih te posuvetvala da otide6 na ginekolog.Ne e stra6no...Jelaq ti uspeh.. \/

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ако,въпросното течение се поями до дняколко дни преди/след цикъла,не мисля,че има защо да се тревожиш.И все пак,един преглед при гинеколоГ,няма да ти навреди.
    +1

Става дума, че менструалната кръв ти е по-тъмна, или че вагиналното течение ти е тъмнокафяво? И в двата случая не е нормално. Единствено Първия и последния ден от мензиса ти е нормално да ти е по-тъмна кръвта. Оттам нататък е признак за инфекция.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си