.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

ПРИЛИКИТЕ И РАЗЛИКИТЕ М/У МИТИЧНИЯ И ЛЕГЕНДАРНИЯ ГЕРОЙ

Мили хора,умолявам всеки от вас,който може да ми предостави информация по следната тема да го направи най-късно до вторника или още по добре,ако може и за утре до обяд.

Темата е:ПРИЛИКИТЕ И РАЗЛИКИТЕ МЕЖДУ МИТИЧНИЯ И ЛЕГЕНДАРНИЯ ГЕРОЙ-на база древногръцаката митология,пряко свързана с материала по литература,придвиден за 9-ти клас.

Предварително ви благодаря,много,много.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Велико Търново
    Хаха и ние сме на същото ама незнам няма ли в учебника???потърси в интернет

Ако почна да обеснявам аз няма да стане красиво ,така че ще се поразровя в нета...Пък мога да вържа 2-3 думи на кръст...
    London Tipton

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от `PePiTa`
    Хаха и ние сме на същото ама незнам няма ли в учебника???потърси в интернет

Не претендирам,че притежавам кой знае колко голям умствен багаж и съобразнителност,но дали щях да ви губя и от вашето време за да ми помагате,ако бях успяла да намеря нещо в интернет.Не се заяждам,просто,като давете такива коментари,се замислете дали въобще има някаква логика
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Легендата е народно или лично повествователно произведение с фантастични-приказен характер,в основата на което стои действително събитие или историческа личност.
    Митът е сказание,народно предание,легенда за свръхестествени персонажи и измислени действия,в които намират отражение спомени за преживени случки и събития от историята на даден народ.Обикновено са свързани с религиозните представи и вярвания.Оказват силно развитие върху развитието на световната култура.

Мога да ти дам това като информация,а от тук нататък ти можеш да си направиш изводите за героите,които участват в митовете и легендите.Аз също мога да го направя,но ти най-добре ще го формулираш за себе си,а и не искам да рискувам с мои предположения,защото не си спомням почти нищо от материала за 9 клас

Дано съм ти помогнала с нещо
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен
    Град
    София
    Помагайтееее
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си