- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища след 8-ми кл
Та дадоха ми за задача да потърся...Къде в София има училища, които са след 8-ми клас с някакви профили.Имена, номера на училища, плс предложете някакви и ако меже адреси къде се намират...Малко е тъпичко знам, ама една моя позната незнае къде да се насочи... та и така ... Ще съм ви много благодарна...![]()
батко google знае сичко![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
НТБГ приема ученици след 8ми клас...
Адрес - бул. Витоша №91 :P :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
търсих с гугала но не ми върши работа... няма адреси.. не е споменато нищо..
Ми има едно около Сточна гара по мениджмънт и хотелиерствоХубаво е и директора е фр на баща ми
Само тва энам.
[size=7][b][u]fosse cos
22-ро също. Ама ми се струва глупаво в София да учиш 8-ми клас в основно у-ще... Нормално е 7-ми клас да си се ориентирал какво искаш да правиш с живота си.
Казах "в София", защото по селата и малките градове не е точно така, там не се предлагат толкова варианти за след 7-ми клас, на някои са в съседния град и въобще е по-сложно, но тук не е така.
Та за 22-ро знам, то е едно от добрите у-ща, обаче като езикова, а в нормалните паралелки не знам какво е. Намира се до НДК.
А да ви питам за 23-то то само след 7-ми клас ли е? Има ли след 8-ми?
Много училища приемат след 8ми клас.... вземи си справочник!
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
ако търсих за мен щях да си намеря бързо... но аз вече съм 11 клас ... не случайно написах че не е за мен .. питам вас защото не съм запозната със всички училища... та за 23-то ... след 8-ми клас..?
edna moq priqtelka u4i v 23to s italianski profil e!Ako iskash mi napi6i na li4no syobshtenie dali iskash da ti dam skype i,za da ti obqsni!
Вземи си справочник![]()