.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Превод на една дума

iskam da popitam kak 6te prevedete dumata " nadminavam " v slednoto izre4enie:
    Bulgarskite bogatstva nadminavat tezi na Tutankamon v karati.

Редактирано от-ЦвЕтИт0-заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    надминават=надхвърлят
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Превъзхождат
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    надминават=надхвърлят
    \/
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    София
    защо ли си мисля ,че има предвид на английски как да го преведе? ако е така не се сещам как точно ,но мисля ,че тряя да си го перифразираш малко.може да пробваш иначе с beat или overshoot

xora!tva ne e 6ega oba4e po angl u4ixme za 4astite na tqloto i kao stignaxme do pod....of...nqkoi 6te mi kajeli vsi4ki dumi na angl koito se prevejdat kato dupe,zadnik,gus i tn!pls!za doma6na mi e!

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    xora!tva ne e 6ega oba4e po angl u4ixme za 4astite na tqloto i kao stignaxme do pod....of...nqkoi 6te mi kajeli vsi4ki dumi na angl koito se prevejdat kato dupe,zadnik,gus i tn!pls!za doma6na mi e!
    ASS

Цитирай Първоначално написано от love^only^one^boy
    Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    ASS
    vsi4ki dumi koito nazovavat dupe...i med termini i razni jargonu,samo 4e na angl!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си