- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имаш ли бретон
ima li momi4eta ot foruma s breton
az sam sas
хаха....уооооу....страшна тема просто..няма що :P питаш защото имаш някакъв въпрос относно бретоните или просто си питаш?(нямам)
Момиче съм
Мне,имах преди година и като стана модерен и пуснах косата!
Нямам![]()
Не, нямам още от 3-4 клас горе-долу. Сега това, което трябваше да бъде бретон е колкото останалата коса. Не искам да имам, защото така лицето ми изглеждало някакси късо...
И да и не..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
imam i mn si go haresvam![]()
Е, аз съм момче и нямам бретон![]()
Първоначално написано от Say It Right
от два дена -да![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Не нямам .................![]()
имам![]()
В момента не, но обикновено го подстригвам малко под очите и бързо ми расте
Да,имам,настрани е от дясно на ляво.От 2-3 години съм с такъв бритон.Е,миналата год. направих жалък опит да съм модерна,като го изравних и стана такъв плътен(каквито бяха модерни),но не се харесах и пак си го подстригах настрани.Филиран е.
![]()
Откакто се помня съм с бритон.Просто не ми отива по друг начин,щото имам дебело лице.
![]()
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
Да, но сега лееееко го пускам, 'щото не знам к'во ще ми скимне за бала.![]()
Нямам. Последно мисля, че имах в детската градина и оттогава съм без. Обмисляла съм възможността да си пусна един от тея, които са настрани, но само с обмислянето си останах. А другите, равни и дебели бретони са ми адски противни.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
аз нямам.. 2 пъти съм се постригвала така. 1вия път сестра ми ми го направи супер ама втория път крив и после 3-4 месеца едвам едвааам израснаа и нещо поне според мен не ми отива на черта... малко по-дългичък филиран на една страна ми е по-добре
а и ся с тая влага зимата не ми се изправя през половин час бритона
![]()
Имам бретон...но не от тия плътните и равни,а такъв на страни
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
От 4-5 годишна нямам![]()