.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да престана да се обвинявам

Эдравейте!
    Пеускала съм доста теми,но пак имам нужда от помощ.А сега и беэ това съм скарана с няколко приятелки и ми е много эле-
    Та ще припимня накратко.Имаше преди години-две ,едно момче което много обичах.Обичам го и до днес,въпреки че се раэделихме преди година и половина и вече дори не се чуваме,не сме се виждали от адскии много време.Той има приятелка.Но аэ не спирам да страдам.Тъпото е ,че искам да спра,но не става.Насйтина съм влюбена в него.Боли ме корема от година насам постоянно.Свалям кила,абе трагедия..
    Тъпото е ,че имах няколко шанса да съм с него,или поне сега като се эамислих е така.Но съм ги иэпуснала по най-тъпия начин..оххх мисля постоянно и се обвинявам.Энам,че съм си виновна эа нищастието само аэ и от това също ми е много тежко.Не спирам да се обвинявам..не спирам и да го обичам...
    Ох сори эа сълэливата историъка,но трябва да споделя и да получа някакви мнениея или съвети.
    Мерси

Град
    Pays de la Loire
    Според думите ти, всичко е вече изгубено. На теб не ти остава нищо друго, освен да се поучиш от "грешките" си и да погледнеш напред. Пък и толкова време...би трябвало вече да си се съвзела. Какво правиш като се обвиняваш - тормозиш себе си, но не променяш нищо. Не знам каква е била причината за краха във взаимоотношенията ви, но дори и ти да си виновна, трябва да приемеш всичко като...свършен факт. Да, вероятно боли...но любовта и тъгата вървят ръка за ръка... Бъди силна!
    Не знам защо си пилеете нервите, сълзите, живота...
    Успех!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BeboP
    ...Не знам защо си пилеете нервите, сълзите, живота... ...
    Това,как го каза,все едно е по нейно желание.Тя се измъчва заради "някакъв",мислиш ли,че,ако можеше сега нямаше да е забравила за него и да си има нов приятел?!Не мисля..

По темата-универсална рецепта за това няма.Излизай,забавлявай се,прави нещата,които харесваш,опитай се да не мислиш за Него и ще видиш как без да си разбрала любовта просто няма да я има вече.Ще намериш някой друг и може би ще забравиш всички мъки,всичко е въпрос на време.При някои е нужно повече,при други по-малко.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Stryper
    Как да престана да се обвинявам
    Престани да се обвиняваш...

Именно

Абеее човек е щастлив тогава,когато осъзнае,че е достатъчен сам на себе си.В превод,тва ше рече - научи се да си щастлива,без да зависиш от друг.

И пак любима моя фраза - 'Миналото си е минало.Каквото било-било'

Дано си разбрала нещо.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Pays de la Loire
    Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Това,как го каза,все едно е по нейно желание.Тя се измъчва заради "някакъв",мислиш ли,че,ако можеше сега нямаше да е забравила за него и да си има нов приятел?!Не мисля..
    Явно така е прозвучало. Не това беше мисълта ми. Казах го като извод, имайки предвид колко подобни теми се пускат в раздела... А и когато има желание - има и начин. И още едно клише - "Няма невъзможни неща" Да, навярно е по-лесно да го кажеш, отколкото да го използваш като причина да продължиш напред... Пък и авторката, щом пита как да престане да се самообвинява, вероятно вече е стигнала до заключението, че полза от това няма... Успехи, още веднъж!

"Любовта е само Илюзия, породена от липсата на алкохол!"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Явно така е прозвучало. Не това беше мисълта ми. Казах го като извод, имайки предвид колко подобни теми се пускат в раздела... А и когато има желание - има и начин.
    Добре,изинявам се,моя грешка.Не съм те разбрала,както трябва.

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Кажи му го......иначе ще продължиш да го обичаш без да можеш да направиш нищо!
    Доста пъти съм искала да му го кажа,да му каа всичко,което чувствам,но не мога.Страх ме е от реакцията му и от това ,че може да ме нарани 100 пъти повече.А и сега основното нещо,което ме спира е това,че има пприятелка..

Благодаря на всички,които споделиха мнението си.Очаквам още отговори..

Цитирай Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
    Доста пъти съм искала да му го кажа,да му каа всичко,което чувствам,но не мога.Страх ме е от реакцията му и от това ,че може да ме нарани 100 пъти повече.А и сега основното нещо,което ме спира е това,че има пприятелка..

Благодаря на всички,които споделиха мнението си.Очаквам още отговори..
    Всъщност ми е пределно ясно как се чувстваш!
    Единственото което те притеснява е факта,че той може да каже"Не ми пука!",а в същото време мисълта,че може да приеме всичко по вода те потдържа и е нещото на което се надяваш....Самата мисъл,че всичко ще бъда ок ти е в главата постоянно,а мисълта,че ще каже"НЕ" те кара да не му го казваш,защото тогава мисълта за това,че някога можете да бъдете заедно умира.....И все пак,ако не пробваш,няма да го имаш,ако пробваш и ти откаже,ще знаеш че поне си опитала,а ако приеме Успехчета........
    Да,точно така се чувствам!
    Благодаря ти эа съвета.

Между другото аэ просто не мога да се откъсна от мислите эа него-Няколко пъти когато бях на градус му писах смс,писах му в Скайп (от доста време насам само там кумоникираме ,даже от сто века не сме..),но отговор нямаше.Почувствах се адски нахална и и аэ спрух да го търся..абе направо полудявам.А таэ иболка в корема ми ме мъчи постоянно.Като си легна да спя и само эа него мисля,корема ме боли,свивам се и не мога да спя по цяла нощ..
    Благодаря отново на всички эа вниманието!

Голям фен
    Град
    sofiq
    srodna du6a i az sujalqvam i se obvinqvam za nqkoi ne6ta mojeh da sum s nego da sme zaedno no uvi opleskah ne6tata

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    "Няма невъзможни неща" както беше казал някой по горе!
    Спри да се вманиачаваш с мисли по него!Излез,забавлявай се,комуникирай с колкото се може повече хора и ще видиш как всичко след време ще ти изглежда дуго!Нито е първото,нито ще е последното момче в живота ти,така че...успех и "Не плачи за нещо което не плаче за теб!"!

Еми не се чувствай виновна Автотренииииинг! Кой ще ни помогне? Самите ниеее!

П.С.> Ухх, Ужаст! Дали и аз ще обичам слъцнето година и половина след като сме се разделили.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Няма за какво да се обвиняваш ! Той е продължил напред, търси щастието другаде. Направи го и ти и не се отчайвай ! Всеки е минал през такива периоди и човек трябва да има много силна воля за да се изправи и продължи напред. Кой знае, след време съдбата може да е решила да бъдете заедно Усмихни се и не мисли толкова много за него, както и за спомените с него. Продължи напред, имаш толкова много живот пред теб

Мега фен
    Град
    София
    [size=7][b][u]fosse cos

спри да се обвиняваш ти не си виновна; колкото и да ти е трудно се опитай да не мислиш за него; намери си някой друг няма незаменими хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си