Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
Цитирай Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
Кажи му го......иначе ще продължиш да го обичаш без да можеш да направиш нищо!
Доста пъти съм искала да му го кажа,да му каа всичко,което чувствам,но не мога.Страх ме е от реакцията му и от това ,че може да ме нарани 100 пъти повече.А и сега основното нещо,което ме спира е това,че има пприятелка..

Благодаря на всички,които споделиха мнението си.Очаквам още отговори..
Всъщност ми е пределно ясно как се чувстваш!
Единственото което те притеснява е факта,че той може да каже"Не ми пука!",а в същото време мисълта,че може да приеме всичко по вода те потдържа и е нещото на което се надяваш....Самата мисъл,че всичко ще бъда ок ти е в главата постоянно,а мисълта,че ще каже"НЕ" те кара да не му го казваш,защото тогава мисълта за това,че някога можете да бъдете заедно умира.....И все пак,ако не пробваш,няма да го имаш,ако пробваш и ти откаже,ще знаеш че поне си опитала,а ако приеме Успехчета........
Да,точно така се чувствам!
Благодаря ти эа съвета.

Между другото аэ просто не мога да се откъсна от мислите эа него-Няколко пъти когато бях на градус му писах смс,писах му в Скайп (от доста време насам само там кумоникираме ,даже от сто века не сме..),но отговор нямаше.Почувствах се адски нахална и и аэ спрух да го търся..абе направо полудявам.А таэ иболка в корема ми ме мъчи постоянно.Като си легна да спя и само эа него мисля,корема ме боли,свивам се и не мога да спя по цяла нощ..
Благодаря отново на всички эа вниманието!