- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко най-дълго сте правили секс?
Офф ше седна секс да правя и да си гледам часовника![]()
Кво значение има ? Ако си поставя за цел мога и цел ден да клатя ама какъв е смисъла ?
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
2 часа![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
1 i 40 dan kazvam 2
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
Ако изкючиме любовната игра и 4-5 минутните почивки между тековете съм правил 7 часа секс.![]()
Хаха е то така като не дадеш отговор не е интересноПървоначално написано от amatorium
Само загатваш че си добър и после спираш и викаш ааа няма да кажа
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
0887 305 976 ако ти стиска.Първоначално написано от sexita
Moje li az da zvunnaПървоначално написано от Shmatko
![]()
1ч и нещоама средно си въртим по 25-30 мин и според мен за продължителност е идеално
![]()
Божееееееееееее ти си ненормалник бе аз ко съм много възбуден повече от 30 мин не мога да издаржа хахаПървоначално написано от Russian Mafia Boss
![]()
![]()
Тожа 7 часа си е чист мазохизам на мен ще ми се подуе оная раота
да не говорим за нея :P и не мисля че на 1 нормално мимиче ще му хареса 7 часа безмислено клатене... и 15 мин са ми достатачни да си направя кефа ....
По темата около 50 мин ама осетих как и става тапо а и на мен и сварших![]()
Свобода е не да можеш да правиш каквото искаш, а да правиш каквото можеш.
Може, може, няма да те върна, що не звънна направо?Първоначално написано от JluoxaB
![]()
леле,7 часа ли?!!!Аз часовници не гледам през това време,но е около час,час и половина след това или ще ми омръзне или ще заспя![]()
Edna macka vednuj q klatih 3 4asa i ne6to bez po4ivki (be6e devstvena )
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Taq tema q chakam da stignat otgovorite do ami 24 chasa qko pompeneAz ne moga da razberq vie kolko golemi naduvaemi gadjeta si kupuvate che vi trqbva po 1 den da gi pompite?
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
\Първоначално написано от amatorium
+1
+1Първоначално написано от amatorium
Evala:P
Свобода е не да можеш да правиш каквото искаш, а да правиш каквото можеш.
ti si brytalen ve baceПървоначално написано от BaTe_Martoo
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Най-дълго без спирка сигурно има час и нещо.
То повече от това няма сми, нито за мене, нито за нея.
Голям размер на картинката! /machoka/
И аз една девица така предиии около 3 години. Иначе за 7-те часа помна че от стъклата бяха супер изпотени и се стичаха големи капки...Първоначално написано от wasntme_
![]()
ами някъде около 1 4ас не съм гледала часовника ама днеска може да има нов рекорд![]()
No martini .. no party..
Първоначално написано от wasntme_
Em nali e nova v taq oblast trqbva6e da e nau4a kak stavat ne6tata![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
30-na min,ne pove4e,ako sym pil moje i do 4as,no 4estno kazano iskam pove4e![]()