- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Май откачам напоследък...
Zdr.. naposledak ot nqkolko sedmici mi se sluchvat mnogo stranni neshta.. nqkoi uspqh da gi opravq ama drugi oshte sa golqma zagadka za men.. neznam kvo stava s men i shto se chuvstvam taka stranno i podtisnato.. vinagi sam bila vesela i sum izlizala s usmivka ot vsqka losha situaciq.. a segaa ot izvestno vreme nemoga da izlezna ot tva polojenie i dori neznam shto se chuvstvam taka.. eii taka za nai malkata glupost i se natajavam... stava mi gadno i mi se skapva nastroenieto ?? neznam kakva e prichinata da se chuvstvam taka.. ! a ne stiga tva i gadjeto mi e daleche ot men a to e edno gadje.. po skoro priqtel.. dneska mi se obajda bivsheto gadje i mi kaza 4e shtql da mi se obadi tiq dni da sme izlezli na kafe i az go pitah shto? i toi kaza zaradi staroto vreme i spomenite.. kvo znachi tva spored vas.. zashto sled vsi4ko stanalo sq otnovo me tarsi.. off oshte edna zagadka v spisuka.. kvo stavaaa s men naposledak be .. pone na vas sq spodelih i mi olekna malkooo :P aidee leka vecher... dano mine po skoro taq depresiq li e .. neznam kvo e
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...