- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък или голям бюст?
Аз пък не вярвам момчетата да знаят точно каква големина, форма и т.н. харесват, най-малкото защото стоят различно на различните хора, освен това ако харесват точно определен размер и форма ще им е доста трудно да намерят точния човек, който да отговаря. Аз си обяснявам интереса към големите бюстове именно с това, че са големи и буквално повече се набиват на очи. Може би го има и това дето сме го учили по биология, че си мислят, че така жената ще е по-плодовита и ще им храни по-добре децата и ред други глупости.Но според мен повечето (или поне нормалните :P ) момчета харесват приятелките си каквито са (или поне би трябвало да е така
).
gledam 4e pove4eto kazvat "nqma zna4enie" ee togava mamka my,za6to kato vidqt malko po palen sytien i na vsi4ki im izka4at o4ite..?
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
аз смятам че ако едно момче обича приятелката си такава каквато е за него няма да има значение какъв й е бюста.Според мен повечето момчета колкото и да се изхвърлят харесват момичета с малки гърди![]()
+1Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
awe ne stava da ima cici kato moite 2 zurna samo ... hubavo e da ima ne6to da pipash ... no ina4e ne sum cico man![]()
mi az predpo4itam da ne sa nai golemi i nito malki sredi sa dobre
Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.
Момче съм
A ne be!Първоначално написано от devil_girls_
)) Mn qsno...vseki m1j haresva golqm biyst...dori nqkoi da si vnu6avat,4e haresvat malkite (6toto s takiva sa priqtelkite im...).P1k drebnog1rdestite f 4eta samo ni zavijdat i est i te 6e kajat,4e m1jete haresvat malki biystove.Alooo v cql svqt m1jete haresvat golemite cici
![]()
Първоначално написано от dantro
Когато се научиш да пишеш, дечко, тогава ти разрешавам да говориш с мен.
По принцип - да, заяждам се. Но точно тук изказах мнение, различно от нечие друго. Проблем?
А да не би темата за размера да те е притеснила? Беше само шегичка, спокойно...
Лека вечер.
Собственост на Canis_Dirus
Не съм съгласна с теб.Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
(и това не го приемай като заяждане)
все пак всеки човек си има вкус и всеки човек харесва различни гърди (в случая ) а и как може да си внушиш че ти харесва нещо ако в действителност не е така ...
![]()
Хах,сетих се как един познат ми каза "Хубав задник=малки цици,предпочитам малък бюст,от колкото огромен задник и дебело момиче."
И все пак ... въпрос на личен избор,а и на характер.
важно е да има 2 цици, другото е без значение![]()
za mene biusta nqma nikakvo zna4enie
vajnoto e da s1m s liubimiq 4ovek![]()
![]()
![]()
za mene biusta nqma nikakvo zna4enie
vajnoto e da s1m s liubimiq 4ovek![]()
![]()
![]()
hora sqkvi i predpo4itaniq sqkvi...kakto e sus dupetata taka e i s gurdite.. edni se kefqt na po golemi drugi na po malki.. vajnoto e da se kefi6 :P
moq priqtel mi prizna 4e kato trugnahme mu e bilo stranno 4e imam malak biust..oba4e sega kazva 4e moje i da e malak no e krasiv i mn mu se radva![]()