.

Виж резултатите на анкетата: Голям или малък бюст предпочитат момчетата?

Гласували
144. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Малък!

40 27,78%
  • Голям!

50 34,72%
  • Няма никакво значение за мен.

54 37,50%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Аз пък не вярвам момчетата да знаят точно каква големина, форма и т.н. харесват, най-малкото защото стоят различно на различните хора, освен това ако харесват точно определен размер и форма ще им е доста трудно да намерят точния човек, който да отговаря. Аз си обяснявам интереса към големите бюстове именно с това, че са големи и буквално повече се набиват на очи. Може би го има и това дето сме го учили по биология, че си мислят, че така жената ще е по-плодовита и ще им храни по-добре децата и ред други глупости. Но според мен повечето (или поне нормалните :P ) момчета харесват приятелките си каквито са (или поне би трябвало да е така ).

gledam 4e pove4eto kazvat "nqma zna4enie" ee togava mamka my,za6to kato vidqt malko po palen sytien i na vsi4ki im izka4at o4ite..?
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

аз смятам че ако едно момче обича приятелката си такава каквато е за него няма да има значение какъв й е бюста.Според мен повечето момчета колкото и да се изхвърлят харесват момичета с малки гърди

Град
    Gorna orahyvitza
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
    много ясно, че големи, за да мога да имам с какво да си играя като ми стане тъпо

Оле,ама че хубав мотив за да харесваш голям бюст,ц ц ц

По темата-малки но стегнати гърди,сърезмерни с тялото и фигурата на жената.

А колко горе долу гръдна обиколка се числи за малък бюст,просто от любопиство се интересувам.
    +1

awe ne stava da ima cici kato moite 2 zurna samo ... hubavo e da ima ne6to da pipash ... no ina4e ne sum cico man

Град
    Lovech
    mi az predpo4itam da ne sa nai golemi i nito malki sredi sa dobre

Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.

Момче съм

Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    мисля mче по-голямата част предпочитат Голям!
    A ne be! )) Mn qsno...vseki m1j haresva golqm biyst...dori nqkoi da si vnu6avat,4e haresvat malkite (6toto s takiva sa priqtelkite im...).P1k drebnog1rdestite f 4eta samo ni zavijdat i est i te 6e kajat,4e m1jete haresvat malki biystove.Alooo v cql svqt m1jete haresvat golemite cici

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    _Cuddly_ Ти си няква всезнаеща всеможеща п***а която неспира да се заяжда със всички в форума .. ако си в цикАл не си го иСкарваИ на нас

По темата: Не много големи не много малки ... средни стегнати готини гАрди

Когато се научиш да пишеш, дечко, тогава ти разрешавам да говориш с мен.
    По принцип - да, заяждам се. Но точно тук изказах мнение, различно от нечие друго. Проблем?

А да не би темата за размера да те е притеснила? Беше само шегичка, спокойно...
    Лека вечер.
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    мисля mче по-голямата част предпочитат Голям!
    A ne be! )) Mn qsno...vseki m1j haresva golqm biyst...dori nqkoi da si vnu6avat,4e haresvat malkite (6toto s takiva sa priqtelkite im...).P1k drebnog1rdestite f 4eta samo ni zavijdat i est i te 6e kajat,4e m1jete haresvat malki biystove.Alooo v cql svqt m1jete haresvat golemite cici
    Не съм съгласна с теб. (и това не го приемай като заяждане) все пак всеки човек си има вкус и всеки човек харесва различни гърди (в случая ) а и как може да си внушиш че ти харесва нещо ако в действителност не е така ...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Хах,сетих се как един познат ми каза "Хубав задник=малки цици,предпочитам малък бюст,от колкото огромен задник и дебело момиче."
    И все пак ... въпрос на личен избор,а и на характер.

Супер фен
    важно е да има 2 цици, другото е без значение

za mene biusta nqma nikakvo zna4enie
    vajnoto e da s1m s liubimiq 4ovek

za mene biusta nqma nikakvo zna4enie
    vajnoto e da s1m s liubimiq 4ovek

Град
    Плевен
    hora sqkvi i predpo4itaniq sqkvi...kakto e sus dupetata taka e i s gurdite.. edni se kefqt na po golemi drugi na po malki.. vajnoto e da se kefi6 :P
    moq priqtel mi prizna 4e kato trugnahme mu e bilo stranno 4e imam malak biust..oba4e sega kazva 4e moje i da e malak no e krasiv i mn mu se radva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си