.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

КАК ДА МИ ИЗЧЕЗНЕ БЕЛЕГА НА ГЛАВАТА???

Здрасти!Благодаря предварително на всички които ми помогнат.Значи аз съм на 20 години и имам белег на главата по рождение.Той се намира леко в дясно над слопоочието.Точно на това място не ми расте коса и белега е като кръгче и се вижда все едно сам плешив.Имам го от както сам се родил.Някои мойже ли да ми препорача някой доктор при който да хода на преглед или някоя клиника!!!

Re: КАК ДА МИ ИЗЧЕЗНЕ БЕЛЕГА НА ГЛАВАТА???

Щом ти е по рождение едва ли да може да се оправи...Не казвам,че съм сигруна,но така мисля
    London Tipton

Някой ако ми каже как мога да махна белег от 3 шева на главата много ще съм му благодарна /на шитото место не ми расте коса /
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Точнов в средата ми е пораснало малко коса и за тва си мисля че може да се оправи.Много е малко ама има, и по целия белег имам мъх.Брасна го от много време ама почти няма ефект.Просто искам да се консултирам с някой добър доктор в тая област.

Re: КАК ДА МИ ИЗЧЕЗНЕ БЕЛЕГА НА ГЛАВАТА???

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Щом ти е по рождение едва ли да може да се оправи...Не казвам,че съм сигруна,но така мисля
    +1-за това се консултира с лекар и може и да се махне, но аз лично не вярвам! А ти момиче или момче си-щото ако си момиче е много лошо

Момче съм.Кажете един добар лекар и да ходя при него да ме прегледа и да разбера имам ли надежда или не!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    надали ще порасне коса на белега...в смисъл ако кожата е лъскава и различна от другата на главата ти няма да порасне коса, поне при мен е така
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Плевен
    има едни хора дето се наричат "пластични хирурзи" ако не сте чували, те правят хората да изглеждат по-добре по изкуствен начин.затова ако наистина ти е толкова наложително ще ти го махнат съответно срещу сума пари ...

Цитирай Първоначално написано от CaHTuHo
    Момче съм.Кажете един добар лекар и да ходя при него да ме прегледа и да разбера имам ли надежда или не!!
    Значи аз лично лекар незнам , но ти иди при личната си лекарка и и разкажи за проблема си и я помоли да ти кажа някакъв хубав лекар-а може и тук някой да знае хубав лекар ти поне си момче и да си с гола глава е нормално за това не се притеснявай толкоз

ryseto
    Guest
    Имам белег на главата от удар(не по рождение),ако има някой да ми каже ефикасен начин как на мястото на този белег отново да ми порасне коса(както си беше преди) ? Благодаря предварително !

Голям фен Аватара на Slobbery
    ДЕРМАТОЛОГ?

~

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    До преди месец някъде рекламираха по тв някакво мазило за заличаване на белези...
    Име не се сещам, но ако някой се сеща за коя реклама говоря и помни името ...
    Дрън-дрън

Голям фен Аватара на Slobbery
    ^ Сигурно е било КОНТРАТУБЕКС... Но в повечето случаи не помага дори минимално..или поне при мен ..

~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си