- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гадаене
zdraveite.iskam da vi pitam kakvo mislite za gadaeneto,egipetskoto taro i vuop6te koi tip karti izpolzvate kato gadaete(ako gledate)
айде бе?Първоначално написано от KillSwitchEngage
v tozi sly4ei ti si pataroka na men sa mi gadali mn puti i se e sly4valo vajno e da popadne6 na to4en 4ovek a ne na izmamnik
i molq bez tupi otgovori i psyvni
За тъпите въпроси-тъпи отговори..Първоначално написано от Bebeto_^
За да има хармония в природата.
А иначе по темата,предсказанията са глупост,дори и тези на Нострадамус,но да се върнем на ежедневно ниво.Повечето хора се допитват до врачки защото искат да извинят своето бездействие и слабост,набеждавайки за всичко съдбата,и че те са й подвластни изцяло и каквото и да направят не могат да си променят кармата..това е безотговорност ,според мен. "Ако ми е писано да влезна стоматология ще влезна,заккаво да се мъча да решавам уравнения от органична химия/Ако ми е писано да ме блъсне кола,ще ме блъсне,затова мога и да пресека на червено"
Не ти е нужно да си търсиш оправдание за слабостта си,тя е толкова присъща за всяко човешко същество..![]()
Не вярвам,че някоя бабка може да разбере
от 2-3 зрънца боб/ориз или карти дали ще ме глътне някоя мечка утре.
Не вярвам просто на подобни способности..бабешки глупости![]()
Walk go home boy...
Не вярвам в тези неща!!!!!!!!!!!Пффф
Не мисля, че това което ще ти щажат е вярно..никой не може да каже какво следва![]()
Ти си глуПав бе лешпер!Първоначално написано от KillSwitchEngage
Аман от заблудени келеша!
Ами Ванга?![]()
What you give is what you get!
Като я каза нея,днес си търсех една книжка и намерихПървоначално написано от Desi_etnies
книжката на Баба Ванга..ама съвсеем случайно![]()
За нея..ами аз не знам какво да мисля.
Имам от селото едни близначета/родиха се с усложнения за жалост/та
тях ги бяха водили на времето при нея,но не им помогна.
Не знам..може би има сила..но ми се струва изключитело
нереално просто..някой да има подобни способности![]()
Walk go home boy...
способностите на Ванга са доказани хиляди пътиПървоначално написано от ?love_haTe!
и тва си е голяма мистерия
рядко се намират хора които да не лъжат..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
mn qsno 4e vsi4ko e laja
osobeno nai gadnoto e kogato nqkoi qsnovidec kaje na horata 4e sa mn bolni uj i 4e s magia moje da gi opravi (samo za da im vzemat parite)
a i na dne6no vreme mn gadateli mn ne6to be po kanal 3 kato zanaredat po 100 4oveka (uj gadateli) napravo mi vtrasnaha
За мен няма по-голяма глупост от зодиите, хороскопите, врачките, магиите и вярата е бог (който и да е от познатите). Разбирам, че някои хора имат нужда да вярват в нещо по-висше, но за мен това са абсолютни глупости, с които много хоря си губят времето, нервите и потенциала.
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ха тва наистина е гадно.На съседката й бяха казали,чеПървоначално написано от da_potrebitel_sam;)
ще мре и тя тръгна да обикаля погребалните агенции..
А за Ванга..сигурно има дарба,щом казвате.
Аз днес ако няма какво да правя мога да й прочета книгата..
тогава може и да повярвам на 100%![]()
Walk go home boy...
Мхм..Първоначално написано от OtherDimension
Не им помогнала..тя да не е Бог, че да заздравява рани и да кара слепците да прогледнат. По-скоро предсказва.
What you give is what you get!
Ами, може и да съществуват свръхестествени сили, може и да има хора, които да ги познават и/или владеят. Аз не съм бил свидетел на подобни феномени => не мога да бъда 100% убеден, че са възможни. Но пък винаги са ми били интересни тези работи и съм прочел известно количество материали по въпроса.
ПП: Смешно е, че се нападате като кучета, само защото имате различно мислене. Жалка работа.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
А Нострадамус, а Ванга а а ? Разбира се че има надарени хора...но наистина са изключителна рядкосттия бабите от селата и оджите не ги броиме
![]()
![]()
![]()
От опит на мои роднини знам, че е възможно.
За тази работа си трябва дарба, а не някакви карти.
Съгласна съм. И аз от мои роднини съм чувала неща, които са... странни и страшни за мен. За викане на духове и т.н. Нашите нямат причина да ме лъжат.Първоначално написано от p4elata_brumze
Така че, да, вярвам в такива неща. Но на малко хора можеш да се довериш.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Родителите ми са съвсем нормални, роднините ми - също. За в бъдеще ще те помоля да си спестиш подобни изказвания, имайки в предвид, че са по адрес на близките ми!Първоначално написано от Кръчмонавт
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Да, да, да... Точно така. И моля ти се, просветени, кажи ми къде видя в предишния ми пост да пише, че нашите са се занимавали с такива неща?!Първоначално написано от Кръчмонавт
Изразила съм се достатъчно ясно, мисля. До тук с роднините ми, и с тоз флууд.Първоначално написано от Кръчмонавт