- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хей момичета падате ли си по..........?????
Xei momi4eta padate li si po grozni mom4eta?
Не,не си падаме![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
не ! аз лично не харесвам грозни ... имам си свой представи за момчета и точно грозни момчета НЕ![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
хахахах зависи кфо имаш предвит от грозни момчетаа и за мене няма грозни хора .... зависи от голяма степен къф им е характера (ако е надут, с лошо държание към момичетата и никакво възпитание - това за мен е грозно момче
)
+1 но и също не би искала да бъдеш никфо тъпо пъпчасало с криви зъби момче налиПървоначално написано от MrS.bEpS
![]()
... има си опречедели неща който мн зависят от характера но не можем да отречем и външния вид
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Estestveno 4e ne![]()
eM 4e Ne vsI4ko E v Vun6Ni vId![]()
![]()
![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
МмМда ОбУжАвАм ГрОзНи МуМчЕнцЪъЪъ![]()
много ясно... аз искам и да имам харем с грозни момчета... !!!
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
Не си избивай комплексите тук
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
извиняяй ама ако не трябва да се избиват комплекси тук, то ще пишат точно 5-10 човекаПървоначално написано от No_Limit
![]()
определено неееееее "грозните момченца с грозни момичета,а хубаваите момичета с хубави момчета![]()
![]()
A ti za hubava li se ima6?
грозни хора няма има само по хубави![]()
hey my imagunary friend Skuli thinks you have serious problems
ima hora koito za vsi4ki o4i sa grozni tai4e ne na mene tiq...![]()
![]()
Да, по възможност го искам грозен и тъп.
И някъв супер некултурен, ако може...
И по възможност да изглежда все едно току що излиза от гората.
И да ме бие и да ме псува по улиците на висок глас. Да не си бръсмен мишниците, но постоянно да си ги ДРАПА, след което да ме пипа по лицето със същите тези ръце =)
И да не знае, какво е душ.
Винаги съм си мечтала за Тарзан.
Просто - мъж мечта.
Съгласна съм с ubuntu . Всеки е красив за някого.Аз лично бих тръгнала с общоприето грозно момче , стига да има готин характер.Но все пак има разлика м/у грозен и гнусен хахахахах
Ииии поредната тъпа тем!!!!![]()
Първоначално написано от heely
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Щом съм решила, че е грозен как ще го харесвам?????????Изобщо не мислите вече..
![]()
П.П.Красотата е относително нещо просто..![]()
и НЕхубави....Първоначално написано от Jessica^
![]()
ти да не би да си грозен и да си търсиш приятелка :Pиначе по темата не не си падам
![]()
Some girls are just born winners !