.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Красотата е обективно понятие. Всичко е въпрос на вкус. За някой си най-красивия, а друг не може да те гледа. И все пак, не, мисля, че не бих могла да се влюбя в дебел, смрадлив циганин...

Цитирай Първоначално написано от heely
    Не,не си падаме

Град
    LuNaTa
    тва е много относително.примерно за мен едно мом4е може да е грозно а за друг да е хубаво или обратното.всеки си има разли4ни виждания по тоя въпрос
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Повече от фен
    Ама много умна тема.За всеки представите за грозно и хубаво са различни.За теб един може да е грозен, но за мен хубав или обратното. Не може да се отговори на това.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ама много умна тема.За всеки представите за грозно и хубаво са различни.За теб един може да е грозен, но за мен хубав или обратното. Не може да се отговори на това.
    +1 :P
    Some girls are just born winners !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kotence
    определено неееееее "грозните момченца с грозни момичета,а хубаваите момичета с хубави момчета
    Такава поговорка не съм чувала, ама знам друга-хубавите ябълки, прасетата ги ядат. И какво значи гроден? Красотата е субективно понятие. за 1 може да съм най-красивата на света, а друг да му се гади като ме гледа. Така, че няма грозни вкора. Има личен вкус!

егати тъпата тема

Супер фен Аватара на miShle
    Отговори си на въпроса сам/а
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си