.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Да кажа ли на майка ми?

Цитирай Първоначално написано от nestle
    Ами аз нямам проблем просто искам да ви питам нещо.Повече от месец ходя с едно момче и страшно много си го обичам тей както не съм обичала никой до сега и за първи път испитвам желание да се отдам на някой т.е. на него.Супер много си го обичам и искам да му дам всичко. Аз съм почти на 15 и съм девствена и искам той да ми е първия но се чудя дали да кажа на майка ми преди това или не.Тя е супер разбран човек но се притеснявам Вие какво мислите да й кажа ли че искам вече да правя секс със въпросното момче или не.И вие как сте постапили преди да го направите? Благодаря предварително
    Zasega nishto ne i kazvai . Sled kato go napravite , izchakai da mine vreme i togava . I da se pazish

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    I az imam sa6tiq problem hodq s edno mom4e ve4e 4 sedmici i iskam da pravq sex s nego i se 4uda dali da kaja na maika mi...tq mi e kazvala kato zapo4na da pravq sex da i kaja da mi obqsni malko ama...az se pritesnqvam Abe ob6to vzeto sa6tata istoriq kat na avtorkata taka 4e daite savet4eta

P.S mom4eto e pravilo sex dosega i maika mi znae 4e hodq s nego
    +1

а иначе мисля , че ако е разбрана наистина ще е добре да и кажеш след

Майките и въобще родителите,са на едно и също мнение ,когато става въпрос за секс.Ще ти каже "НЕ" в това съм обедена,защото исак да те предпази,аз на мойта не бих споделила такива неща щото ще си имам неприятности,но ако твоята е от по различна и би те разбрала няма лошо да се посъветваш с нея,въпрос на избор
    И още нещо ,не бързай със секса изчакай малко това ще укрепи връзката
    * Love Is All Around *

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Майката трябва да е най-добрият приятел ,с когото да не се страхуваш да споделяш.Това,4е не вси4ки са такива е др въпрос.Моята лично ме е помолила да и кажа,когато реша и ще го направя,защото и тя споделя с мен и и вярвам.Все пак мисля,4е на 14,15...,не 4е си малка,ама после става нужда и ще се превърниш в курве най-вероятно,понеже на тая еъзраст връските са малотрайни.Пък и все пак ходите само от 1 месец

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Най добрия приятел ма в някои случаи..в други ще и забрани да излиза....
    Ти решаваш 15-15 ама с човек с който си ходила месец аз ходя с едно момиче вече 6 и все още ни е рано....недей бърза...и как може да кажеш че е лбовта на живота ти като ходите от месец...то даже въобще някво обичане дали ще има...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    ... Some happy place ...

:)

lele kvi ste pove4eto kak napadnahte momi4eto ... ako maika ti e pe4ena i razbrana i kaji no spored men sled kato go napravi6... tva dali 6e go napravi6 si e li4no tvoi problem :P no naistina purvo iz4akai da se zadulbo4i vruzkata vi za da vidi6 dali mom4eto durji tolkova na teb kolkoto ti na nego
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Повече от фен Аватара на Forester
    Мисля,че трябва да споделиш с майка си за всеки случей,но има и такава възможност тя да ти се скара .. и един вид да не ти разреши , но щом ти го искаш го направи.Щом се обичате - добре,но с презерватив Айде и умната !

emi az go napravih na 14 i si mi e perfekno moje i da sam bila malka za sex no li4no na men si mi be6e qko i 4esno kazano ne me ebe koi kakvo govori,a po temata: po dobre ne i kazvai

Град
    *in a pink dream*
    spored mene sama trqbva d si precenish dali da govorish za sex sys s neq .dali ti e rano syshto
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз не бих и казала, а и не бих се накефила да имам дъщеря и да получа такова инфо... честно казано относно този въпрос предпочитам да съм малко в неведение..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Значи кво било ... на 14 си и си лудо влюбена в момчето с което ходиш от няма и 2 месеца и искаш да му пуснеш .. Ми аз викам,кажи на майка си че искаш да си поговорите по тая тема и дано тя те вразуми

Някои от вас пак превърнаха темата в това на каква възраст е редно да се прави секс. Направо уплах получих от вас, скъпи колеги. Мисля, че по този въпрос сте коментирали достатъчно.
    Момичето пита да каже ли на майка си.

Майка ти аз не я познавам и не знам какво да ти отговоря. Лично на моята аз не съм казвал нищо никога, но тя се сеща. Както и да е. Ти си я познаваш най-добре. Аз си мисля, че щом ти е минало през ума да и кажеш, че чак пускаш и тема тук, ти всъщност искаш да споделиш с нея, но се притесняваш и търсиш окуражение.
    друго не мога да ти кажа

Град
    Асеновград, България
    Не те съветвам да бързаш да спиш с него! Ако ти ще се чувстваш комфортно и ако го искаш, поговори с майка си предварително, току виж си получила някой полезен съвет! В противен случай, можеш да и съобщиш след като го направиш.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    shumen
    oooooo aide stiga e bila malka... egati... tyka polovinata sait ste nekvi e*ati konservite ... pak i momi4eto ne vi pita dali mislite 4e i e rano vse pak [!] vseki si ima pravo na li4en izbor be...

po temata: ako misli6 4e si vav takiva otno6eniq s maika si da si spodelqte i taka natatak... i ako e kakto kazva6 razbrana - kaji i . kakto nqkoi po-nagore kaza tq moje da ti pomogne i da ti dade saveti
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    oooooo aide stiga e bila malka... egati... tyka polovinata sait ste nekvi e*ati konservite ... pak i momi4eto ne vi pita dali mislite 4e i e rano vse pak [!] vseki si ima pravo na li4en izbor be...

po temata: ako misli6 4e si vav takiva otno6eniq s maika si da si spodelqte i taka natatak... i ako e kakto kazva6 razbrana - kaji i . kakto nqkoi po-nagore kaza tq moje da ti pomogne i da ti dade saveti
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    DaNi Obi4kaM Te PoVe4e Ot Vsi4kOOooo BeBOOoooooo :*:*:*:*:*:*

О мили Боже..... Така и аз съм на 14 почти 15 и вече повече от 6 месеца ходя с момче което страшно много обичам и до сега не съм обичала друг колкото него ... И аз съм искала да му се отдам напълно , но като си помисля , че сме само на по 14 и някак е рано още за секс .... С него много сме си говорили по този въпрос и сме се разбрали това да стане най- рано когато и двамата навършим 15 . Споделяла съм това онова с една приятелка и според мен и според нея той е тичния човек. И аз самата с него най- много бих искала да ми е първия път. С приятеля ми сме се карали , разделяли и т.н но в край на сметка двамата не можем един без друг дори да дишаме и всичко се оправя накрая . А ти дори 2 месеца не се ходила с това момче и тръгваш да правиш секс... Я ЧАКАЙ МАЛКО ЗА КЪДЕ БЪРЗАШ ?! Няма да ти навреди да изчакаш например 15, точно ще заздравите връзката си и ако наистина толквао много го обичаш то ще си проличи , защото ако не е така и за нищо някой ден той те зареже ще съжаляваш горчиво...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами ти си реши дали да й кажеш, аз например на моята й казах след това, защото не исках да ме разубеждава, а и тя е разбрана и прие нещата доста добре

kaji i pogovori s neq
    ako te poznava 6te ti dade nai-0dobroto re6enie nqma da sgre6i6 no ako po4ne da ti se kara ili ne6to ne i pravi napuk gadno i tapo e i az mislq 4e si mani4ka no ako si gotova za6to ne az sam na 16 hodq s moq priqtel ot 5 meseca i o6te ne sme pravili sex ne barzai

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    По добре и кажи.Не мисля че на 15 си достатъчно сексуално 'образована',а тя може да ти даде полезни съвети
    напълно подкрепям
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    О мили Боже..... Така и аз съм на 14 почти 15 и вече повече от 6 месеца ходя с момче което страно много обичам и до сега не съм обичала друг колкото него ... И аз съм искала да му се отдам напълно , но като си помисля , че сме само на по 14 и някак е рано още за секс .... С него много сме си говорили по този въпрос и сме се разбрали това да стане най- рано когато и двамата навършим 15 . Споделяла съм това онова с една приятелка и според мен и според нея той е тичния човек. И аз самата с него най- много бих искала да ми е първия път. С приятеля ми сме се карали , разделяли и т.н но в край на сметка двамата не можем един без друг дори да дишаме и всичко се оправя накрая . А ти дори 2 месеца не се ходила с това момче и тръгваш да правиш секс... Я ЧАКАЙ МАЛКО ЗА КЪДЕ БЪРЗАШ ?! Няма да ти навреди да изчакаш например 15, точно ще заздравите връзката си и ако наистина толквао много го обичаш то ще си проличи , защото ако не е така и за нищо някой ден той те зареже ще съжаляваш горчиво...

a moje bi tvoqt priqtel e na 14 a neiniq po golqm i ima opit haha ako tvoq be6e opiten 6te6e te e obedil do sq mila

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    О мили Боже..... Така и аз съм на 14 почти 15 и вече повече от 6 месеца ходя с момче което страно много обичам и до сега не съм обичала друг колкото него ... И аз съм искала да му се отдам напълно , но като си помисля , че сме само на по 14 и някак е рано още за секс .... С него много сме си говорили по този въпрос и сме се разбрали това да стане най- рано когато и двамата навършим 15 . Споделяла съм това онова с една приятелка и според мен и според нея той е тичния човек. И аз самата с него най- много бих искала да ми е първия път. С приятеля ми сме се карали , разделяли и т.н но в край на сметка двамата не можем един без друг дори да дишаме и всичко се оправя накрая . А ти дори 2 месеца не се ходила с това момче и тръгваш да правиш секс... Я ЧАКАЙ МАЛКО ЗА КЪДЕ БЪРЗАШ ?! Няма да ти навреди да изчакаш например 15, точно ще заздравите връзката си и ако наистина толквао много го обичаш то ще си проличи , защото ако не е така и за нищо някой ден той те зареже ще съжаляваш горчиво...

a moje bi tvoqt priqtel e na 14 a neiniq po golqm i ima opit haha ako tvoq be6e opiten 6te6e te e obedil do sq mila
    Не веднъж е искал секс , но викаги съм му отказвала и защо ?! Защото защото мисля , че ми биоело рано . И ако ходеше с мен само заради секса нямаше толкова врем да сме заедно без да правим секс...

Не е ли малко рано за секс? Вие ходите от има няма 2 месеца, ти си на 15 По-добре изчакай, не можеш за 1 месец да прецениш един човек изцяло и да си толкова сигурна, че ако му се отдадеш, той няма да злоупотреби с доверието ти

Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Ало малката - рано ти е за секс още - ходи си играй с куклите - бас ловя че още се радваш на плюшените играчкилИ тва дали ще правиш секс или не е само твоя работа - не на майка ти.Ти смяташ да и се похвалиш или да и искаш разрешение не можах да разбера?И смяташ ли че на 14 си толкова голяма?Пък и каза повече от месец - тва не са дори 2 месаца, пък какво да говорим за един по-дълъг период от време.Интересно тогава ти кой би нарекла курве ако не 14-15 пикли дето си "мислят" че са влюбени в някой само защото се целуват и натискат с него.Докъде стигна нащо поколение ей - СРАМ и ПОЗОР!

Ало мацка момичето каза,че се чувства готова и никой не я насилва.Живеем в 21 век,ако се замислиш и на 12 ги има който се е**ат .Щом се чувства готова да го направи и не си е пуснала темата дали им е рано или не,а за друг въпрос.
    И това,че се радва на плюшените играчки не я прави "пикла" както я нарече и аз ги харесвам и аз им се радвам,но съм далеч от 14 години.Познавам жени омъжени който пазят детското в себе си.

Та по темата мисля,че ако споделиш с нея тя може да ти даде най-точния съвет,тя ти е майка и би ти помогнала.Успех
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

моето мнение.Много бързаш.На 14 си,с момчето си от 1 месец и нещо,не е ли малко рано да прецениш дали си готова и дали той го заслужава(най-вече това)Виж първо до колко той държи на теб и тогава му дай всичко
    А относно майка ти -според мен ще е по-добре да изчакаш да мине време и тогава да й кажеш

що бе аз веднага казах
    вечните ценности те не са ценности защото ценното е едно любовта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си