- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да кажа ли на майка ми?
ами кажи и..аз казах на моята...и тя ме разбра а и на мен така ми е по лекоПървоначално написано от nestle
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
хаха ... почти на 15 ... хаха много големи станахте вече петнадесетгодишните и това секса ви се струва някаква игра ... а дори не сте достатъчно наясно как се слага презерватив и кога може да се скъса ... говорите в разни теми, че марката имала значение, а дори не се усещате, че найважен е начина по който поставяте презерватива ....
Ако бях на твое място не само, че нямаше да кажа на майка ми, но и секс нямаше да правя ...но едва ли на теб ти пука какво мислимй ние ... така че твоя си работа... Само много ми е интересно к'во ще й кажеш ... "абе мамо мамо намерих си едно момче и много искам да го направя с него, какво че съм още на 14 ... аз съм готова" ... хахахаххахахахахахаха
И малко извън темата .... АЗ ходя вече две години с моя приятел, мисля си, че той е МЪЖЪТ ... но ми отне доста повече от месец преди да кажа, че го обичам ... мисля, че много бъркате нещата ... това, че ви кефи някоя, че той се държи добре с вас и прочие не знач, че го обичате ... но както и да е ...
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
според мен зависи от майка ти, ако е разбран човек и кажи ,ако е много строга по добре си премълчи.
аз на моята казах деня в който щях да го правя и и казах че следобяд ще го направя,обясни ми всичко за секса и каза ако наистина съм готова и го искам и момчето наистина ме обича не пречи да го направя и е съгласна с това и да го правя ако наистина искам и аз го направих,беше супер и момчето се държа супер и внимаваше много и до днес сме заедно с него.
[quote="iveta1"]според мен зависи от майка ти, ако е разбран човек и кажи ,ако е много строга по добре си премълчи.
аз на моята казах деня в който щях да го правя и и казах че следобяд ще го направя,обясни ми всичко за секса и каза ако наистина съм готова и го искам и момчето наистина ме обича не пречи да го направя и е съгласна с това и да го правя ако наистина искам и аз го направих,беше супер и момчето се държа супер и внимаваше много и до днес сме заедно с него.
има и такива случай,дори и да са малко,обаче ако той не изпитва това което тя към него.и все пак аз съм на мнението че е прекалено рано след 1 месец и нещо да мисли че той е момчето.
А и аз не по темата бях 1 година с едно момче,обичах го както и той мен,исках да спя с него,обаче реших че нито съм достатъчно запозната нито че го искам на 100% и не съжалявам че не го направих.Естествено не съм с момчето сега,явно съм усетила че не е за мен не знам.
Бих те посъветвала ако си напълно сигурна че го искаш и че той не е с теб заради секса направи го,обаче всеки след това си поема последсвтията![]()
Ако смяташ,че ще те разбере и кажи :P
Щом майкати е разбран човек поговори със нея за това.
ehoo az obi4am plu6enite igra4ki, az sum po4ti 17..zna4i li 4e sum bebeПървоначално написано от Radeto_
.. xaamade
Люби, обичай но никога не се увличай, защото от красива дама се става мама, а от готин батко - незаконен татко ! :P...
saglasnaПървоначално написано от Просто Гост
![]()
If you wanna be rich,you got to be a bitch !..
http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg
slan4evo_momi4e и Radeto... нещо много нападнахте момичето... човек да не може да попита нещо... авторката пита дали да каже на майка си,а не дали да го прави и има право на избор независимо на колко години е... айде по добре си гледайте вашия личен живот,вместо да нападате едно 15 годишно момиче... нали имате претенции че сте много големи![]()
По темата:
Не искам да ставам банална,но 1 месец наистина е доста малко време за да решиш дали наистина обичаш един човек.Секса е наистина важно нещо и затова прецени много добре,за да не съжеляваш по-нататък.Затова е по-добре ако можеш да споделиш с майка ти,но прецени дали наистина е разбрана...
Успех
Обичам само един човек и това съм аз.
Spored men ako naistina go iska6 - go napravi i ako si sigurna, 4e posle nqma da sajalqva6 est, a za maika ti ne mislq, 4e e nujno da i kazva6, moje bi sled vreme tq sama 6te se doseti i togava ve4e moje da i kaje6 ili prosto da ne otri4a6 (az taka napravih)
Gledai sega sladurano.
Ne slu6ai drugite komentari,4e si bila malka i tem podobni.Ni6to li4no xora ama ne i pulnete glavata s gluposti sega pls.
Ti si na 15 taka.Purvo sedni edin den i pomisli mnogo dobre dali i tozi 4ovek ima dobri namereniq kum teb.Vij go kak 6te reagira kato mu kaje6,4e iska6 sex s nego.No purvo mu go kaji ne po4vai da go subli4a6 bez da mu vidi6 izrajenieto na liceto predi da si mu kazala poslu6ai me!
Edin istinski pi4 6te re6i toi sam dali toi da te otvori ili ne.
Az predi vreme imax 7 bolni fenki da pravqt s men sex.Ama prosto be6e neveroqtno kak se sustezavaxa samo.Koq po gsm sms mi pi6e drugata po bogata mi zvuni napravo i me umolqva da i pusna.I dori i pred men sa mi se razsubli4ali sami,no gi otrqzax vsi4kite do edna.Znae6 li za6to?!
6te ti kaja za6to.Za6toto znaex ne iskax da xodq purvo s momi4e na 13-15 god. (bqx na 17) i vtoro prosto ne iskax da gledam sulzite im v o4ite kogato se pomu4a da obesnq,4e iskam po golqma kaka,a ne neq.
Ako toi puk ne mu pre4i,4e si tolkova malko ok super togava.Ako i mu ima6 i golqmo doverie koeto pak ne e 100% sigorno,4e nqma da ti skroi nqkoi nomer de.Ama vse pak e po veroqtno da izleze po svesten ot nqkoi zagorql.Razbira6 me nali
Taka de iskam da ti kaja,4e ako po4ne6 ot sega da pravi6 sex moga da ti kaja,4e posle kato stane6 na 18 maleee kakuv sex 6te pravi6.A mnogo vruzki se krepqt samo ot sraxotniq sex.
P.S. Ima6 li mu vqra ? Ako otgovorat ti e "DA" moqt suvet e davai spi s nego.
A za tova dali da kaje6 na mai4eto mmm nesumneno 6te e po dobre da si zamul4i6.Ne si umrqla da i kaje6 takava novina kakto i tq da q 4ue.Vupreki,4e ako iska6 tolkva da i kaje6 6te te posuvetvam da i go kaje6 pred svur6en fakt.Ne za drugo ama za v bude6te 6te ima6 po golemi predimstva tova e.Govorq za predimstva kato tova,4e te bila vidqla s gadje da se celuvate na ulicata ili 4e 6te te puska primerno da spi6 v nqkoi priqtelTaka ili ina4e 6te i stane qsno,4e ako ne te pusne ti pak moje da si go prasne6 prez denq
![]()
Az,ako bqx na tvoe mqsto bix i kazul i to sled svur6en fakt.
Davai mili4ka pokaji mu,4e toi e 4oveka \/
според мен не е редно да и казваш защото тя ще с епритеснява а и няма да ти е приятно по време на акта(лично мнение)![]()
според мен не е редно да и казваш защото тя ще с епритеснява а и няма да ти е приятно по време на акта(лично мнение)![]()