.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Да кажа ли на майка ми?

Ами аз нямам проблем просто искам да ви питам нещо.Повече от месец ходя с едно момче и страшно много си го обичам тей както не съм обичала никой до сега и за първи път испитвам желание да се отдам на някой т.е. на него.Супер много си го обичам и искам да му дам всичко. Аз съм почти на 15 и съм девствена и искам той да ми е първия но се чудя дали да кажа на майка ми преди това или не.Тя е супер разбран човек но се притеснявам Вие какво мислите да й кажа ли че искам вече да правя секс със въпросното момче или не.И вие как сте постапили преди да го направите? Благодаря предварително

Фен
    Град
    Пловдив
    Малко раничко не е ли за секс?Аз мисля че по-удачно ще е да й кажеш 3-4 месеца след акта,и не в прав текст а й го намекни

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    По добре и кажи.Не мисля че на 15 си достатъчно сексуално 'образована',а тя може да ти даде полезни съвети

Ало малката - рано ти е за секс още - ходи си играй с куклите - бас ловя че още се радваш на плюшените играчкилИ тва дали ще правиш секс или не е само твоя работа - не на майка ти.Ти смяташ да и се похвалиш или да и искаш разрешение не можах да разбера?И смяташ ли че на 14 си толкова голяма?Пък и каза повече от месец - тва не са дори 2 месаца, пък какво да говорим за един по-дълъг период от време.Интересно тогава ти кой би нарекла курве ако не 14-15 пикли дето си "мислят" че са влюбени в някой само защото се целуват и натискат с него.Докъде стигна нащо поколение ей - СРАМ и ПОЗОР!
    Не за вражда, за обич съм създадена!

И според мен си малка още за секс. А това дали ще и кажеш, ще го решиш ти. Ние не я познаваме, не знаем в какви отношения сте и как би реагирала тя.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Еми защо не изчакаш още една годинка ... ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това си е лично твое решение. Не си длъжна да й казваш, но може да имаш нужда да споделиш! Но наистина 14-15 е рано за стартиране на сексуалния живот. Ти сигурна ли си, че го обичаш?

ami tei kat gledam mai pove4koto dety ste mi otgovorili ste praili seks....az li....ami neznam dali to4no sam vliubena....do sega sam imala mnogo vrazki i tozi pat 4yvstvam si4ko mnogo silno....napravih i prodaljavam da pravq mnogo neshta koito predi ne bih napraila zarad nqkoi dryg i porpincip sashto no kakto kazvat " kogato 4ovek obicha e gotov na vsi4ko " i prosto iskam da bada iscqlo s tozi 4ovek 4yvstvam se gotova iskam go....zashto da chakam? a i nqmate pravo da me obvinqvate...az vi pitam edno vie drygo mi govorite...kakto i da e...

Ако си сигурна, че го искаш - направи го! Какво знаем ние тук? Мога да ти кажа, че би ти било много по-хубаво с първия човек, който си обичала истински, отколкото пияна на някой купон с някой, на когото знаеш само името... Аз казах на мама след като го направих, но бях навършила вече 16, така че не знам как ще реагира майка ти... Но ако наистина е разбрана, не виждам проблем.
    Само бих искала да те попитам - на колко години е приятелят ти?
    Айде успех! :P
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    A be i spored men ti e rano ama kato si go re6ila..
    Ina4e az pitah maika mi kato biah niakude na 14 i niamah gadje dali ako trugna da go pravia 6te iska da znae predi ili sled kato go napravia i tia kaza 4e moje bi niakolko dena sled tova za6toto ako znae predvaritelno 6te se pritesniava 3 godini po-kusno oba4e kogato doide momenta tia sama mi osvobodi teren
    Spored men ako ste blizki i misli6 4e moje6 da razgovaria6 s neia na tazi tema pogovorete i vij tia kakvo misli i kakvo 6te ti kaje.Vse pak e po-goliama ot tebe,obi4a te pove4e ot vsi4ki drygi hora i nikoga ne bi ti dala gre6en suvet taka 4e ne vijdam pri4ina da ne i spodeli6

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Ало малката - рано ти е за секс още - ходи си играй с куклите - бас ловя че още се радваш на плюшените играчкилИ тва дали ще правиш секс или не е само твоя работа - не на майка ти.Ти смяташ да и се похвалиш или да и искаш разрешение не можах да разбера?И смяташ ли че на 14 си толкова голяма?Пък и каза повече от месец - тва не са дори 2 месаца, пък какво да говорим за един по-дълъг период от време.Интересно тогава ти кой би нарекла курве ако не 14-15 пикли дето си "мислят" че са влюбени в някой само защото се целуват и натискат с него.Докъде стигна нащо поколение ей - СРАМ и ПОЗОР!
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Супер фен
    Град
    Венера
    Адски тъпа ми се виждаш, по тоя повод- поговори с майка си.
    Дано под 'разбрана', не схващаш 'малоумна'

Град
    в мечтите ти
    Това дали да и кажеш или не си решаваш ти-аз на моята и казах след това.А относно това дали да го направиш-ти си решаваш, някои са на мнение, че си малка, други-че не си, ама ти си знаеш най-добре
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    I az imam sa6tiq problem hodq s edno mom4e ve4e 4 sedmici i iskam da pravq sex s nego i se 4uda dali da kaja na maika mi...tq mi e kazvala kato zapo4na da pravq sex da i kaja da mi obqsni malko ama...az se pritesnqvam Abe ob6to vzeto sa6tata istoriq kat na avtorkata taka 4e daite savet4eta

P.S mom4eto e pravilo sex dosega i maika mi znae 4e hodq s nego

кажи й,тя жената си знае работата,няма ние да ти казваме " щом си неуверена значи не си готова,изчакай още...без това 15 си е ранна възраст няма закъде да бързаш" е май все пак го казах

лично мой съвет към теб е да изчакаш връзката ви да премине на по - сериозен етап, защото 1 месец никак не е сериозно и да му се отдадеш за такъв малък период е както прибързано, така и лекомислено (според мен !!!) Щом си решила, че искаш да споделиш намеренията с майка си - давай (това че споделяш с нея е много хубаво и мога само да се възхищавам на такива момичета), щом си решила, че искаш да го направите - направете го, но както казах вече изчакай връзката ви да премине на по - сериозен етап

Ам според мен само й намекни,но ако си сигурна,че няма да те овика ... Или просто я разпитай за нейния 1ви път или я питай като ти дойде времето какво трябва да правиш и т.н.,но според мен в никакъв случай НЕ й казвай направо,че искаш да правиш секс.Колкото и да е разбрана ... надали ще й е много приятно това да й го каже нейната дъщеря,която дори 15 няма.
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne mislq,che nie bihme mogli da ti kajem,tova e strogo individualno,zashtoto nie ne poznavame nito maika ti,nito znaem shto za vzaimootnosheniq imate pomejdu si.
    Az lichno ne bih kazala,vypreki che maika mi dosta predi da sym pravila sex mi beshe razqsnila nai-vajnite neshta za sexa.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

И аз си мисля че ти е раничко, а и не разбрах твоя на колко е. А иначе поговори с майка си, питай вс което те интересува. Но по-добре изчакай, малка си още, ще съжаляваш после. Аз изчаках и се чувствам добре.

Цитирай Първоначално написано от _-evilka_devilka-_
    лично мой съвет към теб е да изчакаш връзката ви да премине на по - сериозен етап, защото 1 месец никак не е сериозно и да му се отдадеш за такъв малък период е както прибързано, така и лекомислено (според мен !!!) Щом си решила, че искаш да споделиш намеренията с майка си - давай (това че споделяш с нея е много хубаво и мога само да се възхищавам на такива момичета), щом си решила, че искаш да го направите - направете го, но както казах вече изчакай връзката ви да премине на по - сериозен етап
    точно така 1 месец не е нищо сериозно пък и чак да го обичааш... все пак тва ти е 1-вият път ако си сиг. в това което искаш да направиш ДАВАЙ и в това да поговориш с майка си няма нищо лошо а и нали е разбрана
    Some girls are just born winners !

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    1) раничко ти е за секс още...
    2) ти луда ли си да кажеш на майка си
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Че на 13-14 колко много връзки може да си имала.Като под връзка не говоря да си ходила с някой 1 седмица и то само по кафенца.Седи си на гъза и не си играй с огъня.Като станеш на 16-17 тогава прави каквото искаш ама сега ти е рано...

Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    бас ловя че още се радваш на плюшените играчкилИ
    И аз се радвам на плюшени играчки още. И какво?
    А авторката наистина не е ли много малка... от 1 месец и вече реши, че това й е любовта на живота, хах...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на rakiQ
    аз с майка ми си говоря редовно на такива теми...
    с моя приятел сме от 6 месеца и тя си мислила че вече сме го напварили ноо аз и казах че не сме...
    аз ще и кажа когато ми дойде времето...
    мойта майка си е мн пекана

Повече от фен
    Ами ако искаш кажи на майка си, ако е разбрана и мислиш, че ще го приеме добре.Това си е изцяло твое решение, щом мислиш, че го обичаш (казвам мислиш, защото не може да знаеш какво е обич само на 15) му се отдай.Но си помисли дали точно това искаш, за да несъжаляваш после.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си