- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми от нахални момчета!
Vsqko momiche e popadalo na pone 1-2 takiva individa.Na men edin veche poveche ot 2 godini mi dosajda..ama az kvo da napravq..Ne digash gsm,izmislish nachin da ne se zasichate,ne mu otgovarqsh ako ti pishe.Ako ne se otkaje znachi e pulen debil.A ako naistina ne se otkaje... prosto mu tegli edna dulga i shiroka.Samo ne go zalugvai,che shte izlizate,zashtoto toi taka se nadqva...i izliza,che kompaniqta mu ne ti e nepriqtna.
Ми в такъв случаи си изключвам телефона,или пък си сменям номера(ма така е малко кофти..)..или пък блокирам разговорите...
Имам някакви кодове които като набереш единия дава заето или пък "в момента няма връзна с този номер" , а другия- си дава свободно и тела ти звъни..Ма тва едва ли ще ти помогне..
И аз попаднах веднъж на такъв и взех да се прегръщам с едно момче от моя клас (тва беше преди 1-2 години),а момчето даже не ме поздрави повече след тоя случаи.....![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Не съм сигурна дали не греша, но не ставаше ли въпрос за приятел на брат ти... Ако е така, можеш да помолиш брат си да му обясни каква е ситуацията, пък и за всеки случай да му каже, че си влюбена в друго момче.. Дано все нещо проработи... Успех...
`*We lose someone we love, only when we are destined to find someone else, who can love us even more than, we can love ourselves.*`
Ужасно е така,има толкова прости момчета,че нямам думиПървоначално написано от FRiEnDs WiTh BeNeFiT
![]()
Не е приятеля на брат ми.Това е един другПървоначално написано от *.~*`*~* anaRial *.~*.`*`
=D>