.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Vsqko momiche e popadalo na pone 1-2 takiva individa.Na men edin veche poveche ot 2 godini mi dosajda..ama az kvo da napravq..Ne digash gsm,izmislish nachin da ne se zasichate,ne mu otgovarqsh ako ti pishe.Ako ne se otkaje znachi e pulen debil.A ako naistina ne se otkaje... prosto mu tegli edna dulga i shiroka.Samo ne go zalugvai,che shte izlizate,zashtoto toi taka se nadqva...i izliza,che kompaniqta mu ne ti e nepriqtna.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Ми в такъв случаи си изключвам телефона,или пък си сменям номера(ма така е малко кофти..)..или пък блокирам разговорите...
    Имам някакви кодове които като набереш единия дава заето или пък "в момента няма връзна с този номер" , а другия- си дава свободно и тела ти звъни..Ма тва едва ли ще ти помогне..
    И аз попаднах веднъж на такъв и взех да се прегръщам с едно момче от моя клас (тва беше преди 1-2 години),а момчето даже не ме поздрави повече след тоя случаи.....
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Не съм сигурна дали не греша, но не ставаше ли въпрос за приятел на брат ти... Ако е така, можеш да помолиш брат си да му обясни каква е ситуацията, пък и за всеки случай да му каже, че си влюбена в друго момче.. Дано все нещо проработи... Успех...
    `*We lose someone we love, only when we are destined to find someone else, who can love us even more than, we can love ourselves.*`

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от FRiEnDs WiTh BeNeFiT
    I az sam v sa6tata situaciq Poznavame se ot 2 dena i toi vednaga se zalepi za men.sega ne hodil na daskalo za da go izgonqt ot negoviqt i da se primestil v moq klas a az ne moga da go tarpq A az sam mn sramejliva i nemoga da mu kaja li4no i kazvah na priqtelkite mi da mu kajat 4e nqma smisasl i 4e e lud i toi otgovoril 4e 6te se bori do krai
    Ужасно е така,има толкова прости момчета,че нямам думи

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от *.~*`*~* anaRial *.~*.`*`
    Не съм сигурна дали не греша, но не ставаше ли въпрос за приятел на брат ти... Ако е така, можеш да помолиш брат си да му обясни каква е ситуацията, пък и за всеки случай да му каже, че си влюбена в друго момче.. Дано все нещо проработи... Успех...
    Не е приятеля на брат ми.Това е един друг =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си