- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- АКО МЕ ОТБЛЪСНЕ И ТОЙ?
Хора моля ви се помогнете! Аз съм на 15. Когато бях на 14 мн харесвах едно мом4е, но той ме отблъсна прекалено жестоко. Толко го харесвах 4е дори пишех стихове за него. Но проблемът е 4е сега въпреки 4е не го харесвам ве4е не мога да си хвана гадже щото ме е страх да призная на мом4ето което харесвам сега. Ако ме отблъсне и той ве4е ще се побъркам! помогнете!
Страховете ти са напразни,не мисли глупости как няма да си хванеш?Я мисли по-позитивно,тва че той не те е оценил е негова загуба.Успех :P
100% trqq da q poslu6a6Първоначално написано от slun4ice_90
Не се впрягаи толкоз заебаваш го и продължаваш напред!!!!!
Мисли по позитивно.Винаги ще се намери някой,който да те отреже,но това ще е в негова загуба,не твоя.![]()
Първоначално написано от slun4ice_90
О Боже! Та ти си едва на 15 години.. животът е пред теб мила. На 15 годинки още играех на въже и криеница...
Какво толкова те притеснява.. Не знам. СПокойно
Smile!?
виж сега, щом те е отрязал грубо значи е говно и не си заслужава.
а за по-нататъчни връзки не се притеснявай.
ние момчетата обичаме директни и откровени момичета. не ядем хора. и не сме толкова смели колкото се предполага да бъдем, така че не очаквай да напраи някое момче първата крачка.
ако кажеш на някое момче че го харесваш ще стане 1 от тези неща:
1)отрязва те грубо => е говненце(виж първи ред)
2)казва ти 4е те харесва и той и завижявате щастливо докато се появи следващият принц
3)казва ти че не те харесва и очевидно се опитва да го направи така че да те нарани минимално, оставате си приятели и ти поне знаеш че си опитала.
така че не се плаши а давай напред.
vs ne moi6 6tot si malka
Колко още ще има да ти предлагат,да те отблъскват неможеш и да си представиш ..спокойно не се умира,ставаш по-студен към околните и по-силен![]()
и каде е кирията да станеш по-студен освен 4е света 6а са напълни с още един/а безкруполна курва/еба4Първоначално написано от kifla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами наистина не е приятно, когато не отговарят на чувставата ти ! И все пак това е част от живота, това е нещо, което всички трябва да преживеят поне веднъж в живота си! Така е устроен света! Но ти не се ядосвай. Важното е , че си признала чувствата си и дори и да не са споделени, си направила каквото можеш! По-добре е да казваш това, което мислиш, отколкото да те е страх да го направиш!
ООо...1 момче те е отхвърлило /а може дори да не е знаело за чувствата ти/ и вече си на максимата: "Ако и следващият ме отхвърли, ще умра!". Кажи това, след като дългогодишната ти любов те зареже.
Възможно ли е да бъде по-красиво?