- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми от нахални момчета!
Момичета и момчета кажете какво да правя,едно момче непрекъснато ми досажда.Аз му бия дуспата,той пак ме търси.Ще ме побърка.Вие какво бихте направили,ако бяхте на мое място?Никога няма да разбера мъжката природа.
Аз му казах да се чупи,той още толкова досажда и ми каза че утре ще дойде да ме види и ще ходим на кафе.Само му казах да се надява,няма лошо.
Много мразя някой да ми казва какво да правя,особено,когато не искам да го правя.
![]()
Аз пък не мисля че ще ви писне от тях някога \Първоначално написано от HePeAJIeH
/ Вие момчетата,точно такива харесвате по-лесните
![]()
има и такифа отифай при негу и му кай ф лицету ни ма занимаай пойчи забрай за мене
OnLy God CaN Judge Me !
Еми и на мен ми се е случвало.След много отрязвания всички се отказват...
oo poznat0 ;p mi prosto kato ti se obajda reji g0 .. tam ne6to ak0 ti se obesnqva mu natqkvai 4e go 4uvstva6 kat priqtel ala balaii toi nakraq 6te se otkaja
a ako e mn nastoqtelen i obeditelen v dumite .. zamisli se za neg0![]()
![]()
i`m BusY .y0u arE UglY . HaVe a NicE daY
О Боже такива винаги ги имало, има ги и сега, и ще ги има докато свят светува... Не знам ти как се държиш с него, но просто никакво внимание, НИКАКВО !!!!!!!!!!!!!!!!! ПЪлен игнор !!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от slun4ice_90
+1Първоначално написано от gorska
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Благодаря за съветите на всички.Ами ще предприема по-специално отношение![]()
![]()
Грешка.Просто никво отношение,все едно няма никой.Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Безразличието ми няма да го накара да се махне пробвах доста пъти...Първоначално написано от ABSOLUT`me
Абе хора,той направо е куку казвам ви.А е на 18 год.
'Специалното отношение' да не мислиш,че ще го прогони?Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Той е голяма лепкаПървоначално написано от ABSOLUT`me
Не ми дава да дишам =D> Където съм аз,там е и той.
![]()
IGNOR
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от HePeAJIeH
Абе ей курва хич не значи момиче дет отебава досадници
![]()
ща набия да знайш
![]()
по темата мила и аз ги мразя такива просто е трудно да съм чак толкова зла ама се налага... кажи му истината,че нема се получи и че не проявяваш интерес към него пък и най много да се довлуби и да му стане още по-кофти кат го резнеш![]()
![]()
Прави се, че не го виждаш и не му обръщай внимание.Гадно е, но той прекалява.Като ти звъни по телеона не му вдигай.
Ами той по принцип е много странен.Един ден мн ми досажда и след 3 дни пак започва =D> Но ще се оправя с него ведъж завинаги![]()
macko popadala sma i na po nahalni,slu4valo mi se e : zdr,az te hatesvam. a az mu vikam .. az ne te haresvam sry...samo fr. a toi vika..e ti ne me haresva6 ama az te obi4am...![]()
![]()
![]()
golqm zor be6e 3 meseca s toq..... ''pi4'' dosaden
Първоначално написано от ™G-Baby™
Провери това момче дали не е било в лудницата!Ако е бил даже и господ не може да ти помогне защото той пази лудите и пиян иците! Обарни се към дявола т.е. Мен
Игнорирай го пребий го или нещо от тоз род !аман от нагли и прости хора като тоз
чао
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Мен така ме тормозеше едно момче... Ама най-накрая се оттървах.. След много отказани срещи.. Когато идваше до училище аз излизах от другия вход, койот е почти на километър от другия..Но той не се отказваш.. И най-накрая започнах да му говоря за момчето, което обичам... И той разбра... Най-после
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Продължавай в същия дух и все някога ще се откаже.
2 вариянт:Станете гаджета, дръж се супер мило с него, преследвай го навсякъде, не му давай да погледне друго момиче и пак все някога ще се откаже![]()
идете на обществено място и започни да крещиш, че тоя се опитва да те бие
![]()
I az sam v sa6tata situaciqPoznavame se ot 2 dena i toi vednaga se zalepi za men.sega ne hodil na daskalo za da go izgonqt ot negoviqt i da se primestil v moq klas a az ne moga da go tarpq
![]()
![]()
![]()
![]()
A az sam mn sramejliva i nemoga da mu kaja li4no i kazvah na priqtelkite mi da mu kajat 4e nqma smisasl i 4e e lud i toi otgovoril 4e 6te se bori do krai
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ABSOLUT`me