.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

приятелството .. :(

Исках да споделя с вас и да поискам вашето компетентно мнение .. само предварително ще се извиня ако мястото на темата не е в този раздел и така да почна да но не ви затормозя ... преди 4 месеца се скарахме с един много ценен за мен приятел , той винаги ме разбираше и ми помагаше , но много хора се помучиха да ни скарат , настроиваха го срещу мен .. и така вечи няколко месеца ние не си говорим .. като непознати и аз нз защо сме скарани ако сме скарани де .. но просто ми е страшно подтиснато виждам го секи ден .. , но просту се разминаваме на погледи и никои не прави нещо , за да подбри оношенията ни .. пък аз мн искам да се управим да сме си същите приятели , както преди - знам че не може да сме абсолютни същите и така да се върнем на моя въпрос .. дали ако бяхте на мое място бихте направили 1 крачка да се сдобрите .. при положение , че и 2 сте големи инати .. и не прощавате лесно .. мерси предварително ..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Виж мила,на моменти сама си противоречиш.Говориш за прошка, а не си сигурна дали поводът да се обострят така рязко отношенията по между ви е поради някакво скарване.

Съветвам те да проявиш инат, но в друга насока-тоест да намериш начин да поговориш с това момче и да разбереш дали има бъдеще вашето приятелство.Потърси отговор на всеки един въпрос, който те вълнува.Така да се каже влезму под кожата и си изясни всичко.

Това,че демонстрира студенина и непукизъм,може да е нещо, като маска,като стена която той се стреми да изгради между вас двамата.

Съветвам ти да направиш първата крачка и да си изясните отношенията в най-кратък срок от време.За тези 4 години,момчето може да се е променило доста и да дойде такъв момент в които на теб да ти се наложи да опознаваш тепърва един съвсем различен приятел да откриеш непонятни за теб черти от характера му.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    ПрИ Теб
    Az bqh v sa6tata situaciq predi vreme.S moq nai-dobar fr(mom4e) se skarahme za gluposti i ne si govorihme 5-6 meseca,no sega ve4e vsi4ko e nared,za6toto az napravih opiti da mu govorq i toi mi otvarna polojitelno.Sq pak sme si fr i vsi4ko e OK.NAPRAVI PARVATA KRA4KA NI6TO NE TI STRUVA.IZKLU4I SI INATA PONE SEGA!!!!Dano da ima efekt...uspeh4eta!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

prosto pogovori s nego i go pitai za6to se darji taka i za6to te izbqgva i ve4e ako e neobxodimo my se izvini,ako ti si vinovna de
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

мерси на мени точно това да го спра да поговорим ми е трудно чак недостивимо не мисля да му пиша по skypa това не е за там трябва да е лице в лице поне според мен . мн ще ми е трудно да направя тази крачка да се надяваме в следващите 1-2 месеца сичко да се уплави да стискати палци .. благодаря ви мн за подкрепата

Успехи ..И аз съм имала такава ситуация даже няколко пъти но накрая всичко е ставало ОК дано и при тебе е така ..и все пак направи ти първата крачка ако момичето също държи на теб толкова ще станете отново приятелки даже по-добри ..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ЛигЛъТЪъ
    мерси на мени точно това да го спра да поговорим ми е трудно чак недостивимо не мисля да му пиша по skypa това не е за там трябва да е лице в лице поне според мен . мн ще ми е трудно да направя тази крачка да се надяваме в следващите 1-2 месеца сичко да се уплави да стискати палци .. благодаря ви мн за подкрепата
    Всичко е в твои ръце.Недей да губиш време,а се организирай и говори с момчето.В край на сметка нищо няма да изгубиш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Офф и аз бях така преди време с тогава наи добрата ми фр се скарахме за глупости. Нз ,не помна и нали и двете сме си инат и никоя не отстъпва да направи първата кра4ка,за да се сдобриме и бяхме скарани някоко месеца. И един ден се срещнахме на улицата и почнахме да си говориме и от тогава нищо не е същото Тя си намери др приятели и така...та те съветвам да се поговорите и да опраите нешата по скоро !! КЪСМЕТ
    I Love You {}

Мега фен
    Град
    София
    ВИнаги съм твърдяла,че човек трябва да работи в свой интерес.А доклкото раэбрах в твой интерес е да се сдобрите.Ами ясно е какво трябва да направиш.Инатът си е инат,не го бъркай с твърдоглавост.Границата е тънка,но я има.така ,че не бъди твърдоглава и направи крачката към сдобряване.Поговори с него и дано се оправите
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Аз определено бих направила първата крачка, ако този човек е важен за мен.На всяка цена бих си го върнала.Поговори с него какъв е проблема и се постарай да изгладите недоразумението.Покани го да излезете и да се изясните иначе няма как да стане, той е момче следователно е по горд и е малка вероятноста да тръгне той пръв.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

ами по принцип и аз съм голям инат и рядко правя 1вата крачка, но се е случвало :P ако нистина ти е толкова ценен ще се наложи да пренебрегнеш принципите си за да се сдобрите ... опитай се да поговориш с него ако те отреже не тичай повече след него ... просто няма да се получи успех \/

МММ нззз колкото и тъпо да звучи мен ще ми е прекалено гадно , ако тои ме отреже .. ще ми мине но се пак аз съм дуржала на негу .. Страхме е нзз дали е точно страх .. пък и нали знаете винаги има некоикоито ви разделя или така се случват нещата в този случеи приятелката му нзз те кату тругнаха колку и бебешко да зжучи и това точну се бяхми упраили с негу и изведнъж пак кату непознати .. и гадгето му спря да ми говори а бехми в приятелски отношения с нея лапешки историии какту ще кават повечето но ние сме зрели хора сички грешат и явно ние някъде сме допуснали грешка .. мн амам страшно мн ми липсва .. , но искам да добавя че тои си е обикновенно мемче не е надут но ако съм наранила нещо в негу нззз вече нзз кво да мисла .. вие ми казвате хаиде деистфаи аз току да го направя и нещо ме спира .. нзз може би мисълта че никога няма да е сущото както преди .. наистина мн се извинявам че продължавам да ви натоварвам .. но просту искам да се реща и искам да поема по правилния път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си