.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    София

кого да избера

Хора имам един проблем отскоро.Значи става въпросза гаджето ми.Много го харесвах преди да не кажа обичах(ама аз използвам думата обичам в истинския смисъл)обаче се запознах с едно друго момче,което също много харесвм,а като че ли към сегашното ми гадже вече нямам такива симпатии.Та мисълта ми е кого да избера,щото новото момче мноу ме харесва и ми е казвало,но гаджето ми също мноу ме харесва и не искам да го разочаровам.....Можете ли да ми помогнете???

Мега фен
    Град
    София
    Е такива малоумници кат тебе много мраэя.Не энаеш кво искаш,къде си тръгнала бе Дееба и малоумната история Ти не энаеш кво искаш,а питаш некви абсолютно непоэнати хора Ауу мноо си проста (сори ,ама не моа се сдържа)
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Деиствай импулсивно.. ХАаха как може ние да ти кажем кво да правиш? Току виж сме ти дали некой съвет дето не трябва и си преебаваш сичко

Животът е адът описан в Библията!

Еми избери другото момче щом го харесваш повече, но гледай после да не съжаляваш.

Е да,ти обичаш приятеля си(в ииистииинския смисъл) обаче не знаеш кой да избереш

а трети няма ли в историята ???

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    За такива като теб - само средняка

е тва е върха - ние да ви уреждаме сърдечните връзки..ама така е,като сте малки...
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Е да,ти обичаш приятеля си(в ииистииинския смисъл) обаче не знаеш кой да избереш
    е да ама вече не го обичам(и преди не го обичах съвсем,просто много го харесвах).А не искам да му стане гадно а другия мноумноумноумноу го харесвам,повече от първия.Гаджето ми или другото момче

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ...и прости...
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

za kakva obich govorish be momiche ti ako go obichash istinski nqmashe da se kolebaesh nali znaesh obichai toq deto te obicha a ne toq deto te privlicha ili neshto takova beshe tststs vse nqkvi takiva se navudiha naposleduk...

"мноумноумноуноу го харесвам"

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Еми избери другото момче щом го харесваш повече, но гледай после да не съжаляваш.
    \/

Мега фен Аватара на koalka
    Ще избера този, който ми харесва повече, с когото ми е по-хубаво и т.н.

porednata bezmislena tema. Znam 4e tarsi6 otgovor ama po dobre popitai priqtelkite si te te poznavat pove4e
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си