- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му привлека вниманието по скайп?
zdr az sym na 14 i si pi6a po skype s edno mom4e det e na 21 (iskm da kaja 4e go haresvam ) am iskam da vi pitam kak da mu privleka vnimanieto da si pi6em za ne6tu po qko,ne6tu koet da ni e ineresno i na dvamata
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa
Стига с тоя скайп..Опитай се да му привлечеш вниманието не по скайп, а на живо.Макар че излишно е да казвам мнението си, относно разликата ви.Та...ти първо му го привлечи на живо, пък тогава го мисли...![]()
Като гледам какви въпроси эадаваш..толкова ти е и акъла.Остави го тоя батко и иэчакай малко да пораснеш.
А и хората или си пасват и имат эа какво да говорят или не.Това е положението.
[size=7][b][u]fosse cos
da oba4e ima edin problem ot razli4ni gradove sme pyk i razlikata v godinkite naistina ne emalka btw az mu kaah 4e go haresvam i toi mi kaa '' ti zn mn dobre ko tyrsq '' i sled tva az mu kaah 4e dyrjamn na nego kato fr i ne iskam da go zagubq kyt takyv i sea prosto iskam ot vas da mi dadete nekvii interesni temi4ki za razgovor
da oba4e ima edin problem ot razli4ni gradove sme pyk i razlikata v godinkite naistina ne emalka btw az mu kaah 4e go haresvam i toi mi kaa '' ti zn mn dobre ko tyrsq '' i sled tva az mu kaah 4e dyrjamn na nego kato fr i ne iskam da go zagubq kyt takyv i sea prosto iskam ot vas da mi dadete nekvii interesni temi4ki za razgovor
Казал ти е "ти знаеш много добре какво търся"...
Тогава какво повече опитваш и какво повече искаш да показваш, ясно е, че нищо няма да стане....Всичко е безмислено.
Оф, остави го намира. Ти малоумна ли си? Не стига, че разликата в годините ви не е малка, не стига, че сте от различни градове, ами и любезно те е отрязал, ти все пак продължаваш да се чудиш как да му привлечеш вниманието В СКАЙП!
П.П. Добре, че не съм ти майка.![]()
=D>Първоначално написано от AFT
евала!!!
ти наистина нещо не си добре девойче..откажи се!
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Муахахахахахаха
Нали се бъзикаш?Божичко,колко прости хора има по тази земя!
![]()
Просто го остави да си живей живота.. Няма смисъл да му се натрапваш - без полза ще е. Е накрая ако много го изнервиш може да дойде да те на*бе и да те остави,а се надявам,че ти не искаш това! А занапред се занимавай с момчета на твоята възраст. Забрави тези големи батковци...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Поискай секс... Всички момчета се вързват.. Без да знаят, че ти всъщност нямаш такова намерение...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
По-скоро много тъпичко..Първоначално написано от Miss~Cherry
[size=7][b][u]fosse cos
Съгласна съм с предишните мнения.От скайп ми е писнало вече.На живо тръпката е супер яка.Стига сте се затваряли във вас, за да чатите.![]()
Аз съм направих веднъж такава глупостПървоначално написано от v!k!tYyY
А в последствие момчето ме нарече курва и още куп обиди.Беше супер кофти,когато разбра че няма да легна с него
Даже ми се разсърди много са зле някои момчета,толкова са загоряли за ебане,че няма на къде.
![]()
А бе я го заебете тоя скайпПреди 20год като го е нямало скайпа как хората са се сваляли
![]()
ami az kyt mu kazah 4e go haresvam i toi mi predloji da se vidim i da si razkriem kartite ama sy6to mi kaza 4e 6te deistva a az mu kazah 4e ne iskam da ma naebaa.mn si pomislih vyrhu ne6tata koito ste mi napiosali i mislq 4e nai k e da spra da mu pi6a 6ot taka 6te e po k za men i za nego
Еми като ше е ''по-К за теб и за него'' , какво още чакаш? Ха-ха. Реално погледнато няма как да сте заедно,така че не е от особено значение как ше се развият събитиятаПървоначално написано от teen.f
![]()
Prosto nqma kakvo da mu predlojish na taq vuzrast trqva da te odglejda i nakraq kato se nadue6 da go rezne6 i da se naebesh s drug...nemoga da vi razbera pone 16 godi6ni si haresai deeba... pak e dosta razlikata daje
И к'во му харесваш? Освен годините? Та той дори не е момче вече, а мъж. о.О Тооооооооолкова по-малки момчета има, които тооолкова повече ти подхождат. Глупаво е да тръгнеш с някого само заради възрастТа му, глупаво е да тръгнеш с някого, за да се изфукаш или напук на всички,които казват, че не е редно. Накратко - остави го.
П.С. Егати, тоя явно не е от най-умните, щом се занимава с хлапета.![]()
+1 напълно съм съгласна с мненеието ,само ще добавя оше нещичко - тоя батко явно търси или сериозна ама мн връзка все пак....годините мъ не са малко или търси нещо да сгащи в ъгала !!! Внимавай с такива,малак си още за батковци !Живота е пред теб!!!Първоначално написано от kiss_me{P}
![]()
![]()
zna4i moa da ti kaa 4e ne haresvam v nego tva 4e e na 21 sy6to 4e ne iskam da trygna s neo za da se izfukam pred nqkogo haresvam go zarad tva keot e kefi me haraktera abe mn sa ne6tata det me kefqt sq naqma ti izbroqvam. otnosno tva dali e typ ili ne tuk mislq 4e se izkazva6 npodgotvena ne go poznava6 za da kae6 kyv e mersi vse pak za syvetaПървоначално написано от AFT
ОмГ.. Едва ли ще тръгне с 14 годишна пикла.... прати му :*:*:*:*:*:*hug)(hug)(hug):*:*:*:*:*:*:* и се кефи на резолтата,ако има такъв
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ам така ще стане ако живеят в един град или ако той е в БГ но koalka е права стига с този скайп! \Първоначално написано от koalka
/ \
/ \
/ \
/
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg