.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Как да му привлека вниманието по скайп?

zdr az sym na 14 i si pi6a po skype s edno mom4e det e na 21 (iskm da kaja 4e go haresvam ) am iskam da vi pitam kak da mu privleka vnimanieto da si pi6em za ne6tu po qko,ne6tu koet da ni e ineresno i na dvamata

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa

Мега фен Аватара на koalka
    Стига с тоя скайп..Опитай се да му привлечеш вниманието не по скайп, а на живо.Макар че излишно е да казвам мнението си, относно разликата ви.Та...ти първо му го привлечи на живо, пък тогава го мисли...

Мега фен
    Град
    София
    Като гледам какви въпроси эадаваш..толкова ти е и акъла.Остави го тоя батко и иэчакай малко да пораснеш.
    А и хората или си пасват и имат эа какво да говорят или не.Това е положението.
    [size=7][b][u]fosse cos

da oba4e ima edin problem ot razli4ni gradove sme pyk i razlikata v godinkite naistina ne emalka btw az mu kaah 4e go haresvam i toi mi kaa '' ti zn mn dobre ko tyrsq '' i sled tva az mu kaah 4e dyrjamn na nego kato fr i ne iskam da go zagubq kyt takyv i sea prosto iskam ot vas da mi dadete nekvii interesni temi4ki za razgovor

da oba4e ima edin problem ot razli4ni gradove sme pyk i razlikata v godinkite naistina ne emalka btw az mu kaah 4e go haresvam i toi mi kaa '' ti zn mn dobre ko tyrsq '' i sled tva az mu kaah 4e dyrjamn na nego kato fr i ne iskam da go zagubq kyt takyv i sea prosto iskam ot vas da mi dadete nekvii interesni temi4ki za razgovor

Мега фен Аватара на koalka
    Казал ти е "ти знаеш много добре какво търся"...
    Тогава какво повече опитваш и какво повече искаш да показваш, ясно е, че нищо няма да стане....Всичко е безмислено.

Град
    40 Miles from the Sun
    Оф, остави го намира. Ти малоумна ли си? Не стига, че разликата в годините ви не е малка, не стига, че сте от различни градове, ами и любезно те е отрязал, ти все пак продължаваш да се чудиш как да му привлечеш вниманието В СКАЙП!

П.П. Добре, че не съм ти майка.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Оф, остави го намира. Ти малоумна ли си? Не стига, че разликата в годините ви не е малка, не стига, че сте от различни градове, ами и любезно те е отрязал, ти все пак продължаваш да се чудиш как да му привлечеш вниманието В СКАЙП!

П.П. Добре, че не съм ти майка.
    =D> евала!!!
    ти наистина нещо не си добре девойче..откажи се!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Муахахахахахаха
    Нали се бъзикаш? Божичко,колко прости хора има по тази земя!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Просто го остави да си живей живота.. Няма смисъл да му се натрапваш - без полза ще е. Е накрая ако много го изнервиш може да дойде да те на*бе и да те остави,а се надявам,че ти не искаш това! А занапред се занимавай с момчета на твоята възраст. Забрави тези големи батковци...
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    София
    Поискай секс... Всички момчета се вързват.. Без да знаят, че ти всъщност нямаш такова намерение...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Поискай секс... Всички момчета се вързват.. Без да знаят, че ти всъщност нямаш такова намерение...
    Мхм, така е, тва е едниствения начин, въпреки че малко тъпичко ми се струва да ни питаш такова нещо при такива обстоятелства..
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Miss~Cherry
    Мхм, така е, тва е едниствения начин, въпреки че малко тъпичко ми се струва да ни питаш такова нещо при такива обстоятелства..
    По-скоро много тъпичко..
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Съгласна съм с предишните мнения.От скайп ми е писнало вече.На живо тръпката е супер яка.Стига сте се затваряли във вас, за да чатите.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз съм направих веднъж такава глупост А в последствие момчето ме нарече курва и още куп обиди.Беше супер кофти,когато разбра че няма да легна с него Даже ми се разсърди много са зле някои момчета,толкова са загоряли за ебане,че няма на къде.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    А бе я го заебете тоя скайп Преди 20год като го е нямало скайпа как хората са се сваляли

ami az kyt mu kazah 4e go haresvam i toi mi predloji da se vidim i da si razkriem kartite ama sy6to mi kaza 4e 6te deistva a az mu kazah 4e ne iskam da ma naebaa.mn si pomislih vyrhu ne6tata koito ste mi napiosali i mislq 4e nai k e da spra da mu pi6a 6ot taka 6te e po k za men i za nego

Цитирай Първоначално написано от teen.f
    ami az kyt mu kazah 4e go haresvam i toi mi predloji da se vidim i da si razkriem kartite ama sy6to mi kaza 4e 6te deistva a az mu kazah 4e ne iskam da ma naebaa.mn si pomislih vyrhu ne6tata koito ste mi napiosali i mislq 4e nai k e da spra da mu pi6a 6ot taka 6te e po k za men i za nego
    Еми като ше е ''по-К за теб и за него'' , какво още чакаш? Ха-ха. Реално погледнато няма как да сте заедно,така че не е от особено значение как ше се развият събитията

Prosto nqma kakvo da mu predlojish na taq vuzrast trqva da te odglejda i nakraq kato se nadue6 da go rezne6 i da se naebesh s drug...nemoga da vi razbera pone 16 godi6ni si haresai deeba... pak e dosta razlikata daje

Град
    40 Miles from the Sun
    И к'во му харесваш? Освен годините? Та той дори не е момче вече, а мъж. о.О Тооооооооолкова по-малки момчета има, които тооолкова повече ти подхождат. Глупаво е да тръгнеш с някого само заради възрастТа му, глупаво е да тръгнеш с някого, за да се изфукаш или напук на всички,които казват, че не е редно. Накратко - остави го.

П.С. Егати, тоя явно не е от най-умните, щом се занимава с хлапета.

Цитирай Първоначално написано от kiss_me{P}
    Просто го остави да си живей живота.. Няма смисъл да му се натрапваш - без полза ще е. Е накрая ако много го изнервиш може да дойде да те на*бе и да те остави,а се надявам,че ти не искаш това! А занапред се занимавай с момчета на твоята възраст. Забрави тези големи батковци...
    +1 напълно съм съгласна с мненеието ,само ще добавя оше нещичко - тоя батко явно търси или сериозна ама мн връзка все пак....годините мъ не са малко или търси нещо да сгащи в ъгала !!! Внимавай с такива,малак си още за батковци !Живота е пред теб!!!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Цитирай Първоначално написано от AFT
    И к'во му харесваш? Освен годините? Та той дори не е момче вече, а мъж. о.О Тооооооооолкова по-малки момчета има, които тооолкова повече ти подхождат. Глупаво е да тръгнеш с някого само заради възрастТа му, глупаво е да тръгнеш с някого, за да се изфукаш или напук на всички,които казват, че не е редно. Накратко - остави го.

П.С. Егати, тоя явно не е от най-умните, щом се занимава с хлапета.
    zna4i moa da ti kaa 4e ne haresvam v nego tva 4e e na 21 sy6to 4e ne iskam da trygna s neo za da se izfukam pred nqkogo haresvam go zarad tva keot e kefi me haraktera abe mn sa ne6tata det me kefqt sq naqma ti izbroqvam. otnosno tva dali e typ ili ne tuk mislq 4e se izkazva6 npodgotvena ne go poznava6 za da kae6 kyv e mersi vse pak za syveta

ма голяма си курва

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ОмГ.. Едва ли ще тръгне с 14 годишна пикла.... прати му :*:*:*:*:*:*hug)(hug)(hug):*:*:*:*:*:*:* и се кефи на резолтата,ако има такъв
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Стига с тоя скайп..Опитай се да му привлечеш вниманието не по скайп, а на живо.Макар че излишно е да казвам мнението си, относно разликата ви.Та...ти първо му го привлечи на живо, пък тогава го мисли...
    Ам така ще стане ако живеят в един град или ако той е в БГ но koalka е права стига с този скайп! \/ \/ \/ \/
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си