.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Трябва ми помощ...

zdraveite...na4i ety q i moqta istoriq..taka...zna4i edin moi poznat me zapozna s negoviq priqtel koito e mn gotin i slad1k oba4e jiveii na drygiq krai na b1lgariq i po4nahme nali da si 4atim po skaipa i mn si pasnahme i mn qko(sigyrno se pitate k1f i e problema na taq)mi 4e ot nqk1de ve4e mesec ne s1m sprqla za nego i mn iskam i toi da me haresva kolkoto i az daje sse ygovorihme da idva v nas da spi nqkolko dena ama kat neznam dali me haresva i zatova va pitam ako ne me haresva kak da napraq t1i 4e da me haresa i kato dodi v nas da ne si gybim vremeto ako me razbirate da tova e mn vi blagodarq predvaritelno za6toto naistina tozi 4ovek e zlatna mina

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Супер фен Аватара на miShle
    Еми едва ли можеш да накараш някой да те харесва или обича.. Обаче щом си пишете толкова време не си му много безразлична...Защо не опиташ с намек..Сигурна съм,че и той те харесва..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    kadeto iskam
    Ми 6том е съгласен да идва да спи у вас явно те харесва бе...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Щом е навит да дойде ,може би не е безразличен..ти не можеш да го накараш ,обаче ако дойде пробвай Все пак нищо не губиш...но имах предвит ,ч3 ако се привържеш към него /имайки предвит ,че е на другия край на БГ/ няма да ти е леко...

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, покани го да дойде, пък правете, каквото ще правите.
    Наистина не знам как по скайпа ще разбереш дали те харесва, освен, ако не ти намеква нещо...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ами ... довлечи го до вас .. завържи го с белезници за леглото и действай

ПС: просто му кажи толкова ли е трудно .. кажи му че ти допада и тнт ... се ще намериш думите по гадно е да се дерзаеш и да тънеш в неведение ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    1. Смени си аватара, че нещо си ми го откраднала
    2. Ами като дойде нахвърли му се кой отказва секс хаха

Мега фен
    Град
    София
    Оголи кълка
    [size=7][b][u]fosse cos

da

o mnoo0go vi blagodarq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми