zdr...aidi nqkoi samo da mi obqsni za tezi kristali za kosa,,kakvo deistvie imat,,kolko stryvat ,,ot kyde moje da se zakypqtt ,, i takam,, mersii
glavno ako si izpravq6 kosta stava po mekal gledka i po hubava i predpazvat da ne se ovrejda mn struvat ot 5 do 10 15 lv moje6 da si gi zeme6 ot seki kozmeti4en magazin![]()
![]()
![]()
za nacyftqla kosa sy mai mai pak...ako si nqkade ot gorna orqhovica pi6i na li4ny sha ti kaja ot de da si zeme6 hybavi
Има кристали за блясък, мекота, здравина на косъма, против цъфтящи краища, за реконструкция и др.При повечето кристали има по няколко действия.Цените са най-различни, според марките и милилитрите.Вземи си на SERI, те са най-добрите, 12лв. са![]()
Мойте си ги купих от фризиорката за 12 лв. служат за по-лесно разрешване, нацъфтяли краища, блясък, за оформяне на прическа![]()
+1 и аз съм най-доволна от тяхПървоначално написано от sladku_bebzi
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
Аз си взех от фризьорката ми за 25 лева , ама са много добри , косата ми става като копринаЗа пръв път да имам яка коса
![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
На коя фирма са? Могат ли да се закупят и от козметичен магазин?Първоначално написано от No_Limit
Не, има ги в парфюмерийте![]()
Кристалите за коса правт косъма да изглежда здрав, ненацъфтял и с блясък, т.е. те не лекуват. Ползват се и за да се намали вредното въздействие от употребата на преса. Силиконът, който съдържат образува предпазващ слой около косъма. Цените варират от 5 до 30 лв в зависимост от марката и разфасовката. Ползвала съм само на БИофарма- 30 мл струваха 6 лв и не бяха лоши.
В такъв случай тези на SERI са по-на сметка.125ml - 12лв.А пък и 30ml ще ти стигнат за мн малко време...
Аз изпозвам Struktur-Faser-Wachs на Alcina-(15 лв) и косата ми е в отлично състояние колкото и често да използвам пресата
iskam da popotam kristalite predi ili sled presata se slagat![]()
₭αрαΪ Đ
plus..Първоначално написано от una_loca
in defense of our dreams...
Слагат се на влажна косаПървоначално написано от n3ssy
![]()
Първоначално написано от No_Limit
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
и моите са на Seri доволна съм
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
za6to pita6 za kakwo sa i i otkude da si gi kypi6?smisul ti gi iska6 a ne znae6 za kakvo sa polzvat qvno nqma6 nujda ili prosto eitaka se 4ydi6 da napi6e6 o6te edna dopulnitelna tema 4e nqma6e nito edna dosega za kristali.ne se zaqjdam komentiram![]()
aз се чудех дали да си купя ... всъшност кое е по добро - маската или кристалите ?![]()
![]()
![]()