.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Кристали

Кристали

zdr...aidi nqkoi samo da mi obqsni za tezi kristali za kosa,,kakvo deistvie imat,,kolko stryvat ,,ot kyde moje da se zakypqtt ,, i takam,, mersii

Град
    blg
    glavno ako si izpravq6 kosta stava po mekal gledka i po hubava i predpazvat da ne se ovrejda mn struvat ot 5 do 10 15 lv moje6 da si gi zeme6 ot seki kozmeti4en magazin

Град
    Gorna orahyvitza
    za nacyftqla kosa sy mai mai pak...ako si nqkade ot gorna orqhovica pi6i na li4ny sha ti kaja ot de da si zeme6 hybavi

Има кристали за блясък, мекота, здравина на косъма, против цъфтящи краища, за реконструкция и др.При повечето кристали има по няколко действия.Цените са най-различни, според марките и милилитрите.Вземи си на SERI, те са най-добрите, 12лв. са

Град
    Варна
    Мойте си ги купих от фризиорката за 12 лв. служат за по-лесно разрешване, нацъфтяли краища, блясък, за оформяне на прическа

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Има кристали за блясък, мекота, здравина на косъма, против цъфтящи краища, за реконструкция и др.При повечето кристали има по няколко действия.Цените са най-различни, според марките и милилитрите.
    Точно така

Има кристали за блясък, мекота, здравина на косъма, против цъфтящи краища, за реконструкция и др.При повечето кристали има по няколко действия.Цените са най-различни, според марките и милилитрите.Вземи си на SERI, те са най-добрите, 12лв. са
    +1 и аз съм най-доволна от тях
    Рискувам да те имам и те искам разбери го,
    не искам да те губя, това запомни го,
    имам хиляди причини да остана с теб,
    да се върнем назад, за да отидем напред.

Аз си взех от фризьорката ми за 25 лева , ама са много добри , косата ми става като коприна За пръв път да имам яка коса
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Аз си взех от фризьорката ми за 25 лева , ама са много добри , косата ми става като коприна За пръв път да имам яка коса
    На коя фирма са? Могат ли да се закупят и от козметичен магазин?

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Има кристали за блясък, мекота, здравина на косъма, против цъфтящи краища, за реконструкция и др.При повечето кристали има по няколко действия.Цените са най-различни, според марките и милилитрите.
    Точно така
    +1

Тези на Seri само от фризьорски салон ли се взимат?

Не, има ги в парфюмерийте

Кристалите за коса правт косъма да изглежда здрав, ненацъфтял и с блясък, т.е. те не лекуват. Ползват се и за да се намали вредното въздействие от употребата на преса. Силиконът, който съдържат образува предпазващ слой около косъма. Цените варират от 5 до 30 лв в зависимост от марката и разфасовката. Ползвала съм само на БИофарма- 30 мл струваха 6 лв и не бяха лоши.

В такъв случай тези на SERI са по-на сметка.125ml - 12лв. А пък и 30ml ще ти стигнат за мн малко време...

Аз изпозвам Struktur-Faser-Wachs на Alcina-(15 лв) и косата ми е в отлично състояние колкото и често да използвам пресата

Град
    blagoevgrad

kristali

iskam da popotam kristalite predi ili sled presata se slagat
    ₭αрαΪ Đ

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от una_loca
    +1 и аз съм най-доволна от тях
    plus..
    in defense of our dreams...

Re: kristali

Цитирай Първоначално написано от n3ssy
    Слагат се на влажна коса

Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

и моите са на Seri доволна съм
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    za6to pita6 za kakwo sa i i otkude da si gi kypi6?smisul ti gi iska6 a ne znae6 za kakvo sa polzvat qvno nqma6 nujda ili prosto eitaka se 4ydi6 da napi6e6 o6te edna dopulnitelna tema 4e nqma6e nito edna dosega za kristali.ne se zaqjdam komentiram

А дали наистина предпазват при изправяне с преса?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Re: kristali

Цитирай Първоначално написано от n3ssy
    Е, то май след няма да има ефект.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

aз се чудех дали да си купя ... всъшност кое е по добро - маската или кристалите ?

Цитирай Първоначално написано от ILY
    aз се чудех дали да си купя ... всъшност кое е по добро - маската или кристалите ?
    Това са различни неща. Маските подхранват, а кристалите- не. Кристалите предпазват, а маските- не.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си