И аз използвам на Биофарма и съм много доволна.Голямата разфасовка е 100 мл(така мисля) и е 10-12 лева.Първоначално написано от fiama
А и да не забравя слагат се на влажна коса!
аз ползвам на charles worthington и съм доволна![]()
Имам на SERI и аз, но колко се слага на косата?
^ голяма работа![]()
, няма друга подобна тема, затова питам тук:
За първи път си взех кристали на БиоФарма, ама нещо не съм особено очарована.Моля ви препоръчайте ми някакви по-добри и евентуално цени и места, където се продават.
![]()
Мерси (:
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Ти какъв ефект очакваш? Не, че нещо, но почти всички кристали за коса вършат в общи линии една и съща работа.Първоначално написано от lDoLLl
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
За да не ти се гори косата,да ти е мека... Всеки са за различни неща на тях си пише за какво са.. А струват около 15/20 лв ..
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
sega da wii kaja ii moiitte rezyltattii![]()
![]()
mn0go s1m dowolna
:P moite sa 30 ml na BioPharma 5 levaa stryvat i prawqt kosata meka,efirnaa :P:P
кристали за коса? за първи път чувам за такова нещо![]()
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
ами то тва е течност всъщностмалко е мазничко в шишенце..прозрачна е течността :P мирише хубаво (поне кристалите на BioPharma,пък и повечето,доколкото знам
) :P това е от мен!! кажете ако има някакви други въпроси :P:P
Абе, кристалите вредят ли по някакъв начин???
И аз да питам... Косата ми е мазна. Исках да си взема кристали, но ми казаха, че ще ми се омазни косата още повече и се отказах. Дали е вярно?![]()
За съжаление да. Омазнява се. Но според мен преспокойно можеш да си ги слагаш на връхчетата - против цъфтеж.. Всъщност важното е да не ги слагаш в корените. Така няма да имаш проблем.![]()
абе глупостииии...не се омазнява косатаа..!![]()
Научих се да забравям незабравими неща!
Мога да кажа НЕ,к0гато iiскам да iiзкрешя ДА!
А какво мислите за кристалите с ленено семе? По-добри ли са?