такам.. простоискам да споделя и ако някой може да ме псоъветва нещо няма да е лошо
ходя с едно момче от близо година и 8 месеца...
той е общо взето перфектното момче.. мил,добър,красив,държи се с мен все едно съм единственото нещо на света.. чувствам се добре с него, мога да бъда себе си, нямам никакви притеснения и комплекси.. обаче мн ми липсва 'тръпката' ... по принцип това си ме тревожеше ,но си мислех , че това е заради дългата връзка или нз заради какво и аз вече.. на моменти се чувствам адски щастлива с него, на моменти не мога да го понасям.. всичките му качества компенсираха до някъде липсата на тръпка.. просто с него знам че съм обичана и че винаги има кой да ми помогне когато не ми е добре...
обаче наскоро се запознах с друго момче.. не е точно 'мой тип' , не го познавам толкова добре, но когато го видя и стомаха ми се свива ,колкото и изтъркано да е..дори не знам дали и той изпитва нещо подобно към мен и все пак... иии просто вече не знам какво да правя... ако скъсам с прителя ми имам чувтсвото че ще го предам, най-малкото защото той толкова мн ме обича.....

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка